Tr'de asgari ücret 350$-375$ yeterlidir. 500$ verecek kalibrede bir ülke değiliz.
Tr'de asgari ücret 350$-375$ yeterlidir. 500$ verecek kalibrede bir ülke değiliz.
Ev kiraları çok arttı, yüzde 25 ler konuşuluyor ama uyan yok. Bi arkadaşın Ev sahibi yüzde 200 koymuş kira şakkadanak 2 katı oldu diye sızlanıyor, ben nasıl maaşımın yarısını kiraya vereyim ne yiyip içecem diye kara kara düşünüyor.yazık ki yazık bu vatandaşa
Ülkenin geldiği son noktaya bakarmısınız.
Hamdım Piştim Yandım
Kurumların Aktifindeki Gayrimenkullere Uygulanan Yüzde 50 Kurumlar Vergisi İndirimi Yüzde 25'e Düşürülecek- Bloomberg HT
Kurumların Aktifindeki Gayrimenkullere Uygulanan Katma Değer Vergisi İstisnası Kaldırılıyor- Bloomberg HT
verin yetkiyi görün etkiyi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Normalde ev fiyatı ile kira ilişkisi 10 yıl ile 30 yıllık kira bedeli arasında oluyor. Ortalama 20 yıl yani 240 -250 ay makul oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://www.haberturk.com/ozel-iceri...-yaz-etkisi-mi
Mart 2024 sonrasında iktidarın acı reçeteyi yürürlüğe koyması, ekonomide istikrar paketi uygulaması, işleri toparlaması, Hazine ve Merkez Bankası kasalarını doldurması için 2.5 yıllık bir fırsat penceresi kalıyor.
ekgyo gitmezse endekste gitmez epeydir dememiştim ☺ï¸
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri