Sayfa 963/987 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Yarim saat önce babamla konustum. O bana o sekilde anlatti. Daha sonra parkin hemen yaninda bulunan Cumhuriyet Meydaninda insanlar toplanmis. Ne kadar dogru bende bilemiyorum tabii de, Samsun'luyum ve oralarda ayak basmadigim yer yoktur.
    toplanmışlar protesto ediyorlardı
    bir halt olacağı yok.

2. insanlar neden KKM ye geçmiyor çünkü güvenemiyorlar kime güvenemiyorlar ocakta enflasyon negatif çıkacak diyen ünvanında prof yazan en yetkili ve etkili ofisin başında bulunanların söylem ve davranışlarına ve hala o kişiler devam ediyorlar reise zarar vermeye devam ediyorlar bize masallar masallar kaç yıldır hiçbir enflasyon tahmini tutmuyor ve bu kişilerin emrinde o kadar finansal araç var o kadar data var o kadar uzman çalışan var napıyorlar bütün gün internette okey mi oynuyorlar bunlar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Bistten iki şirket KKM yapmış. Twitterdan gördüm.

Faiz 21 üzeri. Bize niye 17?

5. Post

Bu sanatçımızı unutmuşum.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

TCMB: Tüketici fiyatları üzerinde üretici fiyatları kaynaklı baskılar devam etmiştir

TCMB: Tüketici yıllık enflasyonundaki artış alt gruplar geneline yayılırken, bu gelişmeye en belirgin katkı enerji fiyatlarından gelmiştir

TCMB: Ocak ayında döviz kurları istikrarlı bir görünüm sergilerken, emtia fiyatları Omikron varyantına bağlı gerileme sonrasında tekrar güçlü bir artış göstermiştir

TCMB: Enerji enflasyonu, uluslararası petrol fiyatlarındaki artış ile elektrik, doğal gaz, şebeke suyu gibi yönetilen/yönlendirilen kalemlerdeki gelişmeler neticesinde önemli ölçüde yükselmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Her türlü enflasyon, başka yerlerden başka başka sebeplerden dolayi oluyor. Güzide hükümet yonetimimize düşman odaklar gerceklestiriyor.... Merkez aciklamis işte.. Hicbir suclari liyakat sorunlari yok gordugunuz gibi...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. TEKNİK DİREKTÖR: Maçta futbolcularımız üzerinde rakip takım futbolcularından kaynaklı baskılar devam etmiştir

TEKNİK DİREKTÖR: Rakip sahada yediğimiz baskı saha geneline yayılırken, bu gelişmeye en belirgin katkı rakip takım teknik direktörünün taktiklerinden gelmiştir

TEKNİK DİREKTÖR: Ocak ayında yenilgilerimiz istikrarlı bir görünüm sergilerken, yediğimiz gol sayısı Omikron varyantına bağlı gerileme sonrasında tekrar güçlü bir artış göstermiştir

TEKNİK DİREKTÖR: Yediğimiz gol sayısı, liderle aramızdaki puan farkı artış ile taraftar baskısı, yönetici baskısı gibi gelişmeler neticesinde önemli ölçüde yükselmiştir

Taraftar: eeee sonuç ne ne yapacağız bundan sonra
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 963/987 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •