İllerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçları :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ancak bir gerçek var: Siyasal İslam iktidarında, mafya altın dönemini yaşıyor. Suç örgütleri sadece yer altında değil artık yer üstünde de at koşturuyor. Sedat Peker in her biri 10 hükümet düşürecek ifşalarının yok sayıldığı ülkede çok rahatlar.
Ne de olsa mafyadan maaş alan siyasi, müebbetlik suç örgütü liderinin aile fotoğrafını çeken hâkim, yargı işlerini halletmek için 10 milyon Euro rüşvet isteyen gazeteci, adliyelerde borsa kuran yargı mensupları, çökülen otellerde kalan eski başbakan ve bürokratlar, şüpheliye kaçmasını söyleyen İçişleri Bakanı hiçbir bedel ödemiyor.
Kurtlar sofrasında bir ülkenin geleceği parçalanıyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...var-mi-1903684
MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, son dönemde anketlerde oy kaybı yaşayan AKP nin durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Seçime çeyrek kala yapacağınız düzenlemeler milletin bir kısmının sıkıntılarını çözse de oy olarak dönmez, uyarısında bulunan Mehmet Ali Kulat, Demedi demeyin Eğer niyetiniz ölümü gösterip sıtmaya razı etmek ise... Bilesiniz ki devir SITMA devri değil. Sitma ne ki; bu millet koskoca CORONA ya kafa tutuyor... Seçime çeyrek kala yapacağınız düzenlemeler milletin bir kısmının sıkıntılarını çözse de OY olarak dönmez ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
N'oluyor bu borsaya yahu, herşeyin fiyatı artarken hisseler gittikçe ucuzluyor...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu soruyu ; konuya dikkatleri çekmek , insanları uyandırmak için sorduğunuzu düşünüyorum. Siz zaten ne olduğunu biliyorsunuz !
Tüm piyasalar TVF kontrolünde olduğuna göre '' ne oluyor orada '' demek yerine '' şimdi nereye dalacaklar '' diye tahmin etmek daha olacaktır.
KKM, Yuvam vb. işlerle satışa gelen dövizleri kim alıyor ? Bu işler için TL lazım. TL. nin en kolay sağlanacağı yer BIST . 13 - 13,50 kurdan döviz toplanıyor gibi....... Yatırım tavsiyesi değildir. İnsanlar kendi iradeleriyle hareket ederler.- etmeliler..
Piyasa yorumcuları, analistleri, youtubırlar vs. hepsine ayar verildiği o kadar belli ki, artık dövizden bahsederken gözleri parıldamıyor. Ne suya ne sabuna dokunmadan abdest alıyorlar ! Ortalıkta bir de partizan ekonomistler var ki onlar insanların zarar etmesini ve kinlenmesini istiyorlar. Kıdemli si , kıdemsizi hepsi hikaye. Cambaza bak olayı tam kadro uygulanıyor.
Yatırım tavsiyesi olamaz.
Sırayla ekranlara çıkarak algı yaratıyorlar. Bugün sıra BDDK başkanında.... Otomobil kredilerinin iyileştirileceği müjdesini veriyor. Ekmek kuyruğundaki insanlara otomobil kredisi müjdesi şok etkisi yapacaktır.
Yer İmleri