ben viop harici işlem yapmıyorum, vadelide açık ne varsa onları alıp satıyorum... hisse de almayalı yıllar oluyor, kaç defa yazdım burda da ama dikkat etmiyorsun belli ki...
sise bağıra bağıra gitti, arçelik keza öyle ve daha da gidiyor... toaso ülkede araba satabilecek nerdeyse tek firma kaldı son zamlarla, yurtdışı satışları garantili, 22'den veriyorlardı isteyene istediği kadar daha geçen ay... dohol kasasında nerdeyse sırf dolar olan sıfır borçlu bir şirket... aselsan yine zirve zorluyor...
banka dışında bakmasını bilene satışlarını arttıran, kar eden, ihracat ağırlıklı bir sürü şirket işlem görüyor bist 30'da bile, hepsinin kontratı var... dolarla hedge de edince gayet güzel getiri sunuyor... spekulasyonsa bu da spekulasyon, hesaplı spekulasyon elbette... dilimizde tüy bitti %50 viop long -%50 dolar long diye....
tkuruymuş spor hissesiymiş, bunların spekulasyonla alakası yok... ordaki işlemler bildiğin manipulasyon... değil bugun 20 sene önce de almadım bunlardan, bana ne anlatıyorsun...
Yer İmleri