Sayfa 967/1013 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. eurusd aşşa TL usdtry de aşşa
    eurusd yukarı usdtry de yukarı
    tam tersi bir durum çalışıyor son 4-5 gündür..

30 haziran hem vob da vade sonu hemde 6 aylık bilançoların son günü..

ZAR bugün yüzde 0.50 0.60 yukarıda iken bizde gelene geçene yapıştırma var..
    ZAR bizim kinden daha dandik dir..Hareketleri daha sert tir..Daha sığdır..
    O dönüp bize uyabilir..

Pozisyon açmadan izlemekte fayda var..

Euro bölgesinde enflasyon Haziran'da yüzde 1.3'e geriledi.
    Bırakın bu işleri devlet su işleri..

Nehrin öbür tarafında ise işler karışık..

Oooooo bu sn. Discover'ın Ooooo'su...

Dingiltere'de 1. çeyrek büyümesi % 0,2..

Fekat en son Mayıs enflasyonu 2,9 , önceki 2,7..

Ne olcek şimdi, BOE faiz arttıracak..

Yada arttırsın mı, arttırmasın mı..

Stagflasyon yolda mı, geliyor mu..

3. Sayın Stonhand;

Çarşambadan beri dikkatimi cekiyor USD/TRY USD/JPY ve TRY/JPY nin hareketinin bire bir aynısını yapıyor. İzlediğinizde görebilirsiniz. Bu iki pariteyi incelemek dolar in yönü konusunda iyi fikir verebilir.

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    O'na da bagli degil, secimlerde hile yapiyor.

En son Referandum'da mesruiyetleri de kalmadi.

O nedenle tutuklamalarda daha pervasiz hareket ediyorlar.

Hesap soran yok, ortuluyu neye harcadin bilen yok.

Bu ortulu Basbakan'larin uhdesindeydi, simdi iki ortak kullaniyor.

Koruma polisleri ABD'de tutuklaninca, cikti, ne bicim hukuk bu..! diyor.

Gulmekten oleyazdimdi.
    Olayları tam manası ile dillendiremediğimiz, korktuğumuz, izlendiğimiz bu zamanda çözüm ne peki?
    İsmail Hakkı Demircioğlu ve Erkan Oğur denen iki gönül adamı var, şarkı türkü söylerler vs, kendi hallerinde takılırlar aşık misali.
    İsmail Hakkı pek konuşmaz, konuştumu da lafı gediğine oturtur.
    Dedi ki Moisahnede,
    "Ne yapalım, bu milletin kaderinde de 100 yılda bir Kurtuluş Savaşı vermek varmış".
    Düşünebiliyor musunuz insanlar artık neleri düşünüyorlar, çözümün ne olacağına çoktan karar vermiş bir sürü insan var.
    Korkunç bir durum ya, inanılmaz, akıl almaz haldeyiz.
    Evet senin de dediğin gibi bir sıfatı bakan olan biri çıkmış diyor ki "yolları teröristler yürüsün diye yapmadık".
    Öteki diyor ki "hızlı trenle gitsin mübarek ramazanda uğraşmasın"...
    Ama,
    Bu millet kaba, anlayışsız, müzakere yeteneği sıfır hatta müzakerenin anlamını dahi bilmeyen, hak savunmak için sesinin gür çıkmasını ve kabadayılığı esas gören bir millet. Hepimizde var bu duygular, kimimiz daha sağduyulu kimimiz daha vicdanlı. Ama bunlarda ne vicdan ne sağduyu var.
    Ben artık kesin olarak bunların bir proje olduğunu düşünüyorum ülkeyi bölmek için.
    İki gün önce fetö dedikleriyle koyun koyuna yatanlar çıkarları uyuşmayınca düşman oldular, kim güçlü ise o kazandı.
    Ama bu tiyatroda izlenecek daha sahneler var.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Ben bugün 3.50 bekliyorum, içimden geçeni söylüyorum.
    Bu dolar Gun un da söylediği gibi Sonbahara dek bir yere kımıldayamaz, iyice sıkmaya başladı.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

6. 15 temmuzda ohal kalkarsa 3.1x bekliyorum ben

kalkmazsa da 3.3x

7.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Sayın Stonhand;

Çarşambadan beri dikkatimi cekiyor USD/TRY USD/JPY ve TRY/JPY nin hareketinin bire bir aynısını yapıyor. İzlediğinizde görebilirsiniz. Bu iki pariteyi incelemek dolar in yönü konusunda iyi fikir verebilir.
    tryjpy günlük kısa vade sağlam bir sıkışma var formasyonun nerdeyse sonuna gelmiş.

haftalıksa aynı usdtry gibi işte

gene kama mevcut.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. usdjpy de

ise böyle bir yukarı ralli ihtimali var 4 bitirip adamlar 5 yapma derdinde ve adamların bütün derdi dolara karşı paralarının değer kaybetmesi yönünde yani politikaları bu biz ise onlardan daha çok değer kaybedip rekabette önde oluyoruz devamlı. Haftalık tryjpy ye bakın nerden nereye gelmiş ki o arada japon yeni dolara karşı ciddi değer kaybettiği halde biz yene karşıda değer kaybedip duruyoruz.

15,30 gelsin bir görelim bakalım merkez şu kuru bir belirlesin gene 3,10 denmeye başlandı :D yahu euro 1,15 lere geldi nerdeyse usdtry hala 3,50 altına inmemiş de neyse
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 967/1013 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •