Sayfa 967/1044 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Dandanakan hocam selamlar saygılar size zahmet olmazsa fade cimbeton acsel Göltas teşekkürler benim grafikler acemi işi bir usataya danışmak lazim

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ekip yavaştan tatilden dönmüş galiba

Bizde bugün köydeki akrabaları ziyaret ettik, borsaya arada göz attım ama foruma bakmak için yeni fırsat buldum, şimdilik Vakıfbank beni heyecanlandırmıyor ama ümit var gibi
    Daha dönmedim Lütfü hocam hafta sonu nasipse.

4.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Dandanakan hocam selamlar saygılar size zahmet olmazsa fade cimbeton acsel Göltas teşekkürler benim grafikler acemi işi bir usataya danışmak lazim
    Aleyküm selam sayın nilkiz, ne hocayız ne usta ağız alışkanlığı ve saygı çerçevesin de bu kelimeleri kullanıyoruz.

FADE iyi gözüküyor hacim fena değil, turuncu kanal orta kesikli çizgi üzerinde şu an, 17.44 üzeri kapanışlar da önceki yükseği test eder ilk etapta.

CMBTN 743 seviyeleri önemli gözüküyor, üzerinde önceki zirveyi geçerse 4 haneli rakamları görebilir.

ACSEL altta ortalama üzerinde haftalık olarak kaldığı müddetçe sıkıntı yok, üstte fibo 1.618 zor seviyedir 99.35 üzeri haftalık kapanışlar da 113 rakamı izlenebilir.

GOLTS fiyat son trend üzerinde, turuncu çizgi 214 üzerinde kafasına göre gider.

Bu sorduğun hisseler analizi zor meretler yanılma payı olur bilgi amaçlı dır üzerine eklemeler yapılarak izlenebilir.

Çok teşekkürler benim için sen ustasin abim Allah gönlüne göre versin

6.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler benim için sen ustasin abim Allah gönlüne göre versin
    Amin senin de inşallah selamlar.

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8. Amin cumanız mübarek olsun
    Hayırlı günler

Sayfa 967/1044 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •