Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Eurobont lar alim olunca , faiz orani dusuyor ve fonlara getiri artiyor dogrumu ? Ayni sekilde doviz artmasisida positiv sanirim
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TLE ve ARE borçlanma araçlarında son bir ayda en fazla getirenler olmuş 6 aylık performans kötü olsada. Bir yıllık ve 3 yıllık fena gözükmüyor.
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Eurobont lar alim olunca , faiz orani dusuyor ve fonlara getiri artiyor dogrumu ? Ayni sekilde doviz artmasisida positiv sanirim

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet eurobondun faiz oranı düştüğünde Eurobond fiyatını arttırıyor ve döviz tarafında da yükşelişle birlikte fon fiyatına pozitif katkı yapıyor.

3. 15 fon yazmış idim... ilki OPB idi.... şimdş bu fonda ağırlıklı düşüncemiz olumlu mu ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

4.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    15 fon yazmış idim... ilki OPB idi.... şimdş bu fonda ağırlıklı düşüncemiz olumlu mu ?
    16 gün önce eklemiştim portföyüme yaklaşık %1'lik getirisi oldu. Çok volatil değil bu güzel fakat çokta büyük bir beklenti içerisinde olmamak gerekir yatırım yapmak düşünülüyorsa. Ben nötr görüş bildiriyorum.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Fıd ne zaman belli oluyor, oda mı pazartesi
    Mkk da yoksa p.tesidir

Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    9 getiren goodyear disindaki hissesi hangisi tcdnin

Dardnl

Bu tcd ye nazar degdi
    Azerbulbul nazar duasi okuyalim lutfen

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    16 gün önce eklemiştim portföyüme yaklaşık %1'lik getirisi oldu. Çok volatil değil bu güzel fakat çokta büyük bir beklenti içerisinde olmamak gerekir yatırım yapmak düşünülüyorsa. Ben nötr görüş bildiriyorum.
    Bende de bir aydır mevcut ve performansı fena değil. Bir ara kar realizasyonu yaptım ve tekrar alış girdim. Bence güzel bir fon ve elde tutmakta fayda var

8. Mustafa hocam, merak ettiğim bir husus var. Mesela OPB fonunu Osmanlı Yatırımdan hesap açarak aldığımızı varsayalım. Alış ve satışlarda bir faydası oluyor mu acaba?

Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •