Sayfa 968/1003 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Saka maka bir tane sey insanlarin basina ne kadar is acti, ne kadar kulfet oldu harbiden. Kim cikardi acaba KIZILDAG, sen gemileri fareleri takip ediyordun en basta.
    Çin yaptı. Şimdi karşılığında ticaret yasakları başlayacak. Küresel ekonomi, karesel ekonomiye dönüşecek. Yani küre içinde dönmeyecek, köşeli olacak, ülkeler kendi içinde dönecek. Tüm dünya yaptırımlarla Çin üzerine gidecek. İngiltere en son 30 bin ölüyü hangi olayda gördü. Yada abd 75 bin ölüyü hangi savaşda verdi.

2. Bugün senet almak için güzel bir gün, tepkiye oynamak için. Mesela biraz garan veya tekfen alınabilir. ama hesaba girmeye bile üşeniyorum. Piyasadan senet taşımaktan inanılmaz soğuttular. Bazende bu soğuma devam etsin diye, daha çok muhalefet okuyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bugün senet almak için güzel bir gün, tepkiye oynamak için. Mesela biraz garan veya tekfen alınabilir. ama hesaba girmeye bile üşeniyorum. Piyasadan senet taşımaktan inanılmaz soğuttular. Bazende bu soğuma devam etsin diye, daha çok muhalefet okuyorum.
    Bugün farklı düşünüyoruz
    Görüntüyü hiç beğenmedim ilk defa full boşa çıktım şimdi

4.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bugün farklı düşünüyoruz
    Görüntüyü hiç beğenmedim ilk defa full boşa çıktım şimdi
    Dedim dolar 7,140-60 ile kısa bir düzeltme olabilir mi, bakanda toplantıdan bir şeyler koparabilir mi. ters psikoloji. yinede alamıyorum malasef, sağlam tiyo falan gelirse garanti görürsem olur, oda 10 yıldır olmuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dedim dolar 7,140-60 ile kısa bir düzeltme olabilir mi, bakanda toplantıdan bir şeyler koparabilir mi. ters psikoloji. yinede alamıyorum malasef, sağlam tiyo falan gelirse garanti görürsem olur, oda 10 yıldır olmuyor.
    Dün tekfen bilaçosunda yılın geri kalanında dolar kurunu 7,50 öngörmüşler raporda yazıyor..Artık 7,50 hatta 8'ler çok uzak değil gibi..Endekste zaten alıcı yok, yurtdışı bozarsa pamuk gibi helva gibi dağılabiliriz

6. Twiterde 22538 takipcisi olan bir vatandaşa soru sordum, (halkbank çok çizerdi o yüzden ara sıra izlerdim) dedim Tayfun halk vakıf dolar çizerken doları hep 6,5 gördün, ama bak 7,2 oldu. Vallahi cevabı kayıtlı aşağıya kelimesi kelimesine yazıyorum.

FED'in 2,5 trilyon para bastığı bir ortamda RSİ de negatif uyumsuz olunca temel teknik düşüş gösterir.

22538 kişi doları böylece satıyor, nerede 6,5 da 6,6 da.

Biz hazine avcısıyız, böyle hazineleri bulup, çöpe atılan kıymetleri geri dönüşüme kazandırıyoruz. Burada çöpe atılan doları 6,5 dan alan bizdik.

O gün binlerce grafik paylaştık.

SWAP isi yatmis mi yani KD?

8. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 968/1003 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •