-
*turizm bakanlığı: Yabancı ziyaretçi sayısı ocak-ağustos'ta 21,98 milyon oldu
*turizm bakanlığı: Yabancı ziyaretçi sayısı ocak-ağustos'ta %26,41 arttı
*turizm bakanlığı: Yabancı ziyaretçi sayısı ağustos'ta 4,66 milyon oldu
*turizm bakanlığı: Yabancı ziyaretçi sayısı ağustos'ta yıllık %46,35
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*almanya'da mevsimsel düzeltilmemiş işsiz sayısı ağustos'ta 2,545 milyon sevıyesindeydi
*almanya'da eylül'de mevsimsel düzeltilmemiş işsiz sayısı toplam 2,449 milyon
*almanya'da mevsimsel düzeltilmemiş işsizlik oranı ağustos'ta %5,7 seviyesindeydi
*almanya'da eylül'de mevsimsel düzeltilmemiş işsizlik oranı %5,5
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*analistler almanya'da eylül'de mevsimsel düzeltilmiş işsizlik oranının %5,7 seviyesinde olmasını bekliyordu
*almanya'da mevsimsel düzeltilmiş işsizlik oranı ağustos'ta %5,7 seviyesindeydi
*almanya'da eylül'de mevsimsel düzeltilmiş işsizlik oranı %5,6
*analistler almanya'da eylül'de mevsimsel düzeltilmiş işsiz sayısının -5.000 olmasını bekliyordu
-
*almanya'da mevsimsel düzeltilmiş işsiz sayısı ağustos'ta -6.000 seviyesindeydi
*almanya'da eylül'de mevsimsel düzeltilmiş işsiz sayısı -23.000
-
*boe/carney: Para kurulu üyelerinin çoğunluğu eğer ekonomi yolunda gidiyorsa faiz artışı için uygun olabileceğini söylüyor
*boe/carney: Tüketici borçlarının bir kısmındaki riskler endişe verici
-
*boe/carney: Faiz artırımı görece yakın bir zamanda gelebilir
*boe/carney: Brexit belirsizliği nedeniyle verimlilikte düşme görülüyor
*boe/carney: Brexit sonrası mali kontratlar çevresindeki sorunlar boe tarafından çözülemez
-
*boe/carney: Ingiltere ekonomisinde riskleri yatıştırmak için harekete geçiyoruz
*boe/carney: Brexit konusunda bir dizi sorun öngörüyoruz
*boe/carney: Hanehalkı borçlarında bazı sorunlar görüyoruz
-
*ispanya hükümet sözcüsü: Pazar günü katalonya'da bağımsızlık referandumu olmayacak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri