Sayfa 97/441 ÝlkÝlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 769 - 776 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. ben para çýkýþý görmüyorum arkadaþlar. bugün alýþ-satýþ dengesi 1.16 civarý alýþ tarafýndaydý fiyat ufak satýþla suni düþüyor. Lütfen teknik verilerini incelemeden tahmini þeyler paylaþmayýn. Saruzbah kardeþe üzüldüm birkaç gün daha bekleseydi keþke.göstergeleri inceleyýn anlarsýnýz. bu arada daha önceki bir resmin aynýsýný farkettim göstergelere kadar kopyala yapýþtýr olmuþ sanki

2.  Alýntý Originally Posted by b_g Yazýyý Oku
    Tabi konuþtuðumuz kaðýt borsada tartýþýlmayacak kalitede bir kaðýttýr. Hele Koç kaðýdý olmasý da diðer bir kalitesi. Yabancý oraný %83 seviyelerinde yani yerli parmakla gösterilir
    30'larda geçen ay çok gelgit yaptý. Belli ki oralarda biraz realizasyon oldu. Geçen hafta da temettü verdi. Bence hafif düzeltme sürecinde.
    Düzenli alým yapýyorsanýz eðer ortalama düþürmek teþkil etmez. Ama kýsa düþünüyorsanýz bekletir huyudur.
    Kýsa derken Eylül aylarýna kadar bekleyebilirim.
    Eylül aylarýnda isyata dönmeyi planlýyorum.

Ilk bilancoyu bir görelim bakalým.tat vermezse kol kesip 3 aylýðýna mevduata yonelebilirim.

Satýþlar devam edermi.
    Bunu çözemiyorum.
    En azýndan fiyat buralardayken %50 sini satýp nakit beklemek daha mý uygun olur diye de düþünüyorum.

HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ford 63 lira, toas 26 larda.
    Ford, 2 kat yaptý. 3 kata gidiyor. Kolay gelsin

SM-T350 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatýrým tavsiyesi deðildir.

4. Satýþ eylüle kadar devam etmez zannetmiyorum. Bu kadar yabancý yüklü bir kaðýtta ara düzeltmeler yýllardan beri var. Tekrar 30 üstüne gideceðine düþünüyorum

5. Froto çýlgýn atýyor, %4,5 yukarýda,
    Çok ilginç bu aradaki makas olayý. Hiç bu kadar açýlmamýþtý daha önce sanki.

6.  Alýntý Originally Posted by Oralet_Osman Yazýyý Oku
    Froto çýlgýn atýyor, %4,5 yukarýda,
    Çok ilginç bu aradaki makas olayý. Hiç bu kadar açýlmamýþtý daha önce sanki.
    2004 den 2010 sonuna kadar bu hissede olan biri olarak sadece þunu söyleyebilirim ki uzun vadede buluþacaklarý yol Ford ile aynýdýr..Tofaþ zor bi hissedir..o yüzden kademe kademe alým yapýlmalýdýr..yoksa hisseye koyulan bu takozlara insan psikolojisi dayanmaz..
    ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA

7. Elinde sonunda 25.9-26.2 bandýný test edeceksin ama piyasanýn negatife dönmesini bekliyorsun..sende hisse çok bende zaman bakalým iraden ne kadar güçlü ve aþaðý yada yukarý gitmek için ne kadar zamanýn var?
    ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA

8. Çok uzun vade sabredebilip kademe yapmayý düþünen arkadaþlara bazý rakamlar vereyim 23.3/18.67/14.01/9.35/4.69.. BBORSALARDA YAPMAMANIZ GEREKEN EN ÖNEMLÝ ÞEY PÝYASA ZAMANLAMASI YAPMAYA ÇALIÞMAKTIR..YAPMANIZ GEREKEN ELÝNÝZE GEÇEN HER AY PARAYLA FÝYATA BAKMADAN ALIM YAPMAKTIR..YUKARIDAKÝ RAKAMLAR MUHTEMEL BÝ DERÝN KRÝZDE KRÝZÝN DERÝNLÝÐÝNE GÖRE HÝSSENÝN FÝBONOCCÝ DÜÞÜÞ HEDEFLERÝDÝR..TOFAÞ ÝLE YOLCULUÐA BAÞLAMAK ÝSTÝYOSANIZ CEPHANENÝZÝ PARÇALARA BÖLMELÝ VE ÝDARELÝ KULLANMALI EN KÖTÜSÜNE HAZIRLIKLI OLMALISINIZ..BORSA DÜÞERKEN ÇOÐU ZAMAN BORSADAN 2 KATLI HÝSSENÝN DÜÞEBÝLECEÐÝNÝ,EN SERT RALLÝLERDE HÝSSENÝN EKSÝ KAPATABÝLECEÐÝNÝ BAÞTAN KABULLENÝN..BORSANIN ÇOÐU KAÐIDININ RALLÝ YAPTIÐI BU DÜNYADA TOFAÞLA BU ACIYI YAÞAMAYA HAZIR MISINIZ? Hazýrsanýz ARAMIZA HOÞGELDÝNÝZ..

Sayfa 97/441 ÝlkÝlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •