Sayfa 97/441 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 769 - 776 arası.

Konu: TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları

1. ben para çıkışı görmüyorum arkadaşlar. bugün alış-satış dengesi 1.16 civarı alış tarafındaydı fiyat ufak satışla suni düşüyor. Lütfen teknik verilerini incelemeden tahmini şeyler paylaşmayın. Saruzbah kardeşe üzüldüm birkaç gün daha bekleseydi keşke.göstergeleri inceleyın anlarsınız. bu arada daha önceki bir resmin aynısını farkettim göstergelere kadar kopyala yapıştır olmuş sanki

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Tabi konuştuğumuz kağıt borsada tartışılmayacak kalitede bir kağıttır. Hele Koç kağıdı olması da diğer bir kalitesi. Yabancı oranı %83 seviyelerinde yani yerli parmakla gösterilir
    30'larda geçen ay çok gelgit yaptı. Belli ki oralarda biraz realizasyon oldu. Geçen hafta da temettü verdi. Bence hafif düzeltme sürecinde.
    Düzenli alım yapıyorsanız eğer ortalama düşürmek teşkil etmez. Ama kısa düşünüyorsanız bekletir huyudur.
    Kısa derken Eylül aylarına kadar bekleyebilirim.
    Eylül aylarında isyata dönmeyi planlıyorum.

Ilk bilancoyu bir görelim bakalım.tat vermezse kol kesip 3 aylığına mevduata yonelebilirim.

Satışlar devam edermi.
    Bunu çözemiyorum.
    En azından fiyat buralardayken %50 sini satıp nakit beklemek daha mı uygun olur diye de düşünüyorum.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ford 63 lira, toas 26 larda.
    Ford, 2 kat yaptı. 3 kata gidiyor. Kolay gelsin

SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatırım tavsiyesi değildir.

4. Satış eylüle kadar devam etmez zannetmiyorum. Bu kadar yabancı yüklü bir kağıtta ara düzeltmeler yıllardan beri var. Tekrar 30 üstüne gideceğine düşünüyorum

5. Froto çılgın atıyor, %4,5 yukarıda,
    Çok ilginç bu aradaki makas olayı. Hiç bu kadar açılmamıştı daha önce sanki.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Froto çılgın atıyor, %4,5 yukarıda,
    Çok ilginç bu aradaki makas olayı. Hiç bu kadar açılmamıştı daha önce sanki.
    2004 den 2010 sonuna kadar bu hissede olan biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki uzun vadede buluşacakları yol Ford ile aynıdır..Tofaş zor bi hissedir..o yüzden kademe kademe alım yapılmalıdır..yoksa hisseye koyulan bu takozlara insan psikolojisi dayanmaz..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

7. Elinde sonunda 25.9-26.2 bandını test edeceksin ama piyasanın negatife dönmesini bekliyorsun..sende hisse çok bende zaman bakalım iraden ne kadar güçlü ve aşağı yada yukarı gitmek için ne kadar zamanın var?
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8. Çok uzun vade sabredebilip kademe yapmayı düşünen arkadaşlara bazı rakamlar vereyim 23.3/18.67/14.01/9.35/4.69.. BBORSALARDA YAPMAMANIZ GEREKEN EN ÖNEMLİ ŞEY PİYASA ZAMANLAMASI YAPMAYA ÇALIŞMAKTIR..YAPMANIZ GEREKEN ELİNİZE GEÇEN HER AY PARAYLA FİYATA BAKMADAN ALIM YAPMAKTIR..YUKARIDAKİ RAKAMLAR MUHTEMEL Bİ DERİN KRİZDE KRİZİN DERİNLİĞİNE GÖRE HİSSENİN FİBONOCCİ DÜŞÜŞ HEDEFLERİDİR..TOFAŞ İLE YOLCULUĞA BAŞLAMAK İSTİYOSANIZ CEPHANENİZİ PARÇALARA BÖLMELİ VE İDARELİ KULLANMALI EN KÖTÜSÜNE HAZIRLIKLI OLMALISINIZ..BORSA DÜŞERKEN ÇOĞU ZAMAN BORSADAN 2 KATLI HİSSENİN DÜŞEBİLECEĞİNİ,EN SERT RALLİLERDE HİSSENİN EKSİ KAPATABİLECEĞİNİ BAŞTAN KABULLENİN..BORSANIN ÇOĞU KAĞIDININ RALLİ YAPTIĞI BU DÜNYADA TOFAŞLA BU ACIYI YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? Hazırsanız ARAMIZA HOŞGELDİNİZ..

Sayfa 97/441 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •