Sayfa 97/1001 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Günlük grafikte teknik olarak 1520.00 seviyesinin altının test edilebileceği sinyalini almaktayım.

Bu kapsamda bugün ya da (hatta) yarın olası yükselişlerin feyk olduğunu düşünüyorum (zaten güçlü olmaz).

Bu yapı sürekli karşılaştığım ve beni çok nadiren yanıltan bir yapıdır.

gunaydınlar bayım..bugünde bamya heralde y.dışı domatiz tarlası olmuş ..hayrlısı artık..

3.  Alıntı Originally Posted by kalekale Yazıyı Oku
    Forumda doğru dürüst birşeyler paylaşan birkaç kişiden biriydi, ancak bu forumda anladığım kadarıyla KY yararına paylaşımlar yapanları pek sevmiyorlar garip bir şekilde endeksin tepe noktası yaptığı yerlerde gelip düşüş öncesi yükseliş algısı yapan tipler var sonra ortadan kayboluyorlar taki tekrar görev verilinceye kadar örneğin görevi niki ile benzer özellik arz eden oyunagelenadam vs bu şahıslara dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. sonuçta meyve veren agaç taşlanır
    Gelir gelir merak etme buranın daimi üyesi ve maskotudur kendileri her daim...Bakar bakar bol bol kazanırsın artık birlikte...

Mehmet Sevki Guest
    139,300 açtı hisseler sürünüyor ben bule bişe gormedim

5. Bugünkü kademelerdeki algo hareketleri diyorki fena üterim girdigin her kademeden....

6.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    139,300 açtı hisseler sürünüyor ben bule bişe gormedim
    Spotta hissecileri öpüyorlar burda şortcuları öpüyorlar, nasıl bir tezgahın içine düştük Mehmet abi
    Hamdım Piştim Yandım

Mehmet Sevki Guest
    Ağa gübre fabrikaları bile gidiyor bunlar gitmiyor pess

Sayfa 97/1001 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •