Sayfa 97/142 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 769 - 776 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Bu şirket haberide fiyata etki etmediğine göre bilanço gelene kadar hissede ciddi bir hareket beklemiyorum.
    Bist müsaade etmedi,yapay zeka satış geleceğini bildiği için satış tarafındaydı neyseki malını bitirdi..

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bist müsaade etmedi,yapay zeka satış geleceğini bildiği için satış tarafındaydı neyseki malını bitirdi..
    Hangi aracı kurum yapay zeka kullanıyor. Yapay zeka dediğiniz sistemsel robotlar olmasın.

3.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Hangi aracı kurum yapay zeka kullanıyor. Yapay zeka dediğiniz sistemsel robotlar olmasın.
    Dostum algoritmadan bahsediyorum..meşhur citinin algosu..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Dostum algoritmadan bahsediyorum..meşhur citinin algosu..
    Hocam bende viopta algoritma kullanıyorum gayette memnunum. Ama algoritma ile yapay zeka bambaşka olaylar.algoritmalar trend takip eder. Daha güçlü bir algoritma çıkarsa zayıf olan yamulur. Yapay zeka ise bambaşka bir olaydir ve milyarlarca dolar ARGE ayrılmış durumda. neyse konu Viop degilde benim beklentim hissede beklenen hareket bilanço ile başlayacaktır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Hocam bende viopta algoritma kullanıyorum gayette memnunum. Ama algoritma ile yapay zeka bambaşka olaylar.algoritmalar trend takip eder. Daha güçlü bir algoritma çıkarsa zayıf olan yamulur. Yapay zeka ise bambaşka bir olaydir ve milyarlarca dolar ARGE ayrılmış durumda. neyse konu Viop degilde benim beklentim hissede beklenen hareket bilanço ile başlayacaktır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Algoritmayı da yapay zeka olarak görüyorum,evet trend takip eder ama tetiklenme de söz konusudur,,kmpur özelinde bir sorun görmüyorum şirket gayet başarılı işler yapıyor,1-2 hafta düşer çıkar çok önemsemiyorum biliyorum ki yükselecek..

6. Hissenin yükseleceğine daha önemlisi henüz bebek bir şirket olduğuna yürekten inanıyorum. hisse kalanı memnun edecektir.

dün eksi 3,5 endekste artı kapatması bi işarettir umarım daha nere düşecek yer kalmadı

8. Kendime KAP: 36000 lot 153tl den aldığım hisselerimi 92tl den sattım.

Teknik sebepleri: 1)Erken seçimin kaoslu olacağını düşünmem. 2)Vadeli mevduatların artmasının borsayı düşüreceğini düşünmem.
    Gerçek sebep: Araç alacağım ve daha fazla düşüşe totom yemedi.

Gene geleceğim. B ihtimal daha yüksek fiyattan alacağım ama psikolojimin yıpranmasını da maaliyet olarak gördüğüm için yüksek fiyatla geri gelmedi sorun olarak görmüyorum.

Sayfa 97/142 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •