Sayfa 971/1000 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kemik sesi geliyo, dikkatimizi celbediyo..

Sistemden ani para çekimi olunca patladıklarına göre, ya dediğimiz gibi parayı kendileri çeviriyor, platform sanal, ya da bu piyasada da bir tür para arz çarpanı var, kaldıraçtan mı kaynaklanıyor bilemedim, çakılıyorlar..
    Kısmi rezerv sistemi uyguluyor olabilirler.

Tam da bitcoincilerin bankalardan kaçmalarının sebebi buydu sözde.

Benim bildiğim borsalar 1- sıcak cüzdan, 2- soğuk cüzdan tutarak çalışıyorlar. Sıcakta o anlık alınıp satılan varlıklar var iken malın hareket etmeyen ana vücut kısmını soğuk cüzdana taşıyorlar ki hack durumunda tamamen patlamasınlar. Çıkış talepleri çok arttığında ancak soğuk cüzdandan sıcağa geçiş oluyor.

Diyorum ya bunlar hep linsanssız bankacılık oynuyorlar...

Mantıken yatırılan her valığı olduğu gibi tutmaları gerek. Nasıl olsa çıkan olmaz diye başkasının paralarını oraya buraya götürüp kafana göre yatırım yaparsan, loto oynarsan böyle patlatırlar adamı.

Kavcıoğlu: Merkez Bankası ile ilgili konuşurken özen göstermek gerek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

bugün 23 nisan,
    türkler ve müstakbel nesilleri için en büyük bayramdır.
    --------------------------------------------
    bugün:
    büyük küçük bütün türkler,
    büyük millet meclisinin namı beledini azim bir sürur ve heycan ve derin bir hürmetle yad ediyor,
    ve sene-i devriyesini tes'id eylemekte ve daha büyük saadetlere kavuşturmak temennisi ile,
    başta mübeccel reisi ile bütün aziz azalarını samimiyetle selamlamaktadır.

23 nisan 1922

Sistem emme basma tulumba prensibiyle.!!
    Vatandaşı söğüşlemek üzere dizayn edilmiş !!
    Kayış topmuş.!!!
    Kasnak boşa dönüyor.!!
    Şanzıman dagılmiş.!!
    vitese geçmiyor.!!
    Contayıda yaktılar.!!
    Motor su kaynatıyor.!!
    Arabanın fren balatasıda bitmiş.!!

Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ortayı yumuşak kesti ama...
    Valla ben savunsam bu yapılanları, misalen, daha iyi savunurum...

Durun bakalım ısınsın, sonradan kum pistte ısındıkça açılanlardan olabilir..

Kavcıoğlu: Reel sektörün ihtiyacı MB'nin rezervinden karşılandı

Kavcıoğlu: Merkez bankası bireylere dolar satmıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. Oo Dicle çift daldı, 23 Şubat 2017 TCMB Hazine protokolü mevzusu.

Her gün işlemlerin hangi kurdan yapıldığı belli dedi....şimdi de bu işlemlerin gizli olması lazım diyor..

TCBM nin işlemlerinin şeffaf olması lazım, bir protokolle bu işi gizli yapmak demek ve sonra da hukuki zemini var demek, en hafifi tutarsız...

Şimdi yine, en şeffaf biziz diyor..protokolün içeriğini açıklamak uygun değil diyor..ki bu durumda işlemlerin açıklanmasını beklenmek hayal...AB MB si 10 sene sonra açıkladı diyor, Japonya yıl sonu bir kere açıklıyor diyor. Siz 2003-2011 arasını niye açıklamadınız diyor, burasını hiç anlamadım???

Kavcıoğlu: Merkez Bankası dünyanın en şeffaf merkez bankalarından biridir. Gizli kalsaydı, biz kimseye 128 rakamını söylemedik. Bu arkadaşlar bu sayıyı nereden aldılar?

Sayfa 971/1000 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •