Sayfa 971/987 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Mart sonuna kadar USD den yukari yonlu bir hareket beklemiyorum daha onceleri de dedigim gibi.Mart sonunu gormek lazim en azindan yeni bir degerlendirme icin. Asagi yonlu hareket ihtimali daha fazla. Ha olurda 14.20 civarlari gecilirse is degisir.

Kakamenin de orta vade de hayatimizdan cikacagini dusunuyorum. Bu yilin son ceyregi gibi. Elde edilebilen edilecek, is bitecek. Sahsi dusuncem olup kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.

Gecen ay uzun vade USD beklenti grafigimi goruntu alip kaydettim masa uzerine. Tabi gerceklesmesinin sartlari var. Vakti gelince atarim simdi olmaz ne yeri ne zamani.

2. kkm dönüşlerinde ne olacak o önemli olacak gibi ciddi kkm birikmesi var ve Aralık harici karda olan yok gibi duruyor

3. Kkm rakamları doğrumudur dönüşecek sanayici dövizleri olurmu merkez + ya geçermi cds düşermi enflasyon ne olur faizi kim kabul eder bunlar hep sorular

Hepsi olumlu olsa da bu dövizin tazesi gelmiyor ki kökü borç öderken bitmeyecekmi.

Swap ın binbir karanlık yüzü var biz hangi aleveredeyiz bilen varmı yok

Borsa neyi fiyatladığını bilmiyor aşağıda yukarıda Fink atabilir fiyat neyle ölçülecek yalan enf. yalan döviz

piyasa önce yalanları fiyatlıyor sonra gerçeği fiyatlamaya ustura gibi başlıcak.

Dogal gaz , elektrik faturasini eline alan sanayici eleman cikarmaya basladi , kakame derken buyuk issizlik geliyor

5. Kakame den mevduat sahibi degilde icat eden vaz gececek/ gectirecek diye dusunuyorum. Yani bir satir yaziyla gelecek iki kisit fiilen bitirir zaten. Bir deneme olarak, alinabilecek olan doviz alinir. Resmi olarak bir sure daha devam eder ama fiiliyatta yoktur. Sonrada kalkar gider. Zaten bir mucize de degildir. Orta uzun vade altindan kalkilamayacak sonuclari olur. Sahsi fikrim olup kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kakame den mevduat sahibi degilde icat eden vaz gececek/ gectirecek diye dusunuyorum. Yani bir satir yaziyla gelecek iki kisit fiilen bitirir zaten. Bir deneme olarak, alinabilecek olan doviz alinir. Resmi olarak bir sure daha devam eder ama fiiliyatta yoktur. Sonrada kalkar gider. Zaten bir mucize de degildir. Orta uzun vade altindan kalkilamayacak sonuclari olur. Sahsi fikrim olup kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Doğru ancak o çıkış öyle kolay olmaz. O iki satır yazı yayınlandığı an büyük bir kaos olacaktır.
    Zira yayınlanan o iki satır yazı başka hiçbir şeye benzemez.Bu sistemi başlatırken nasıl bitireceklerini de düşünmeliydiler.
    Gerçekten nasıl sonlandıracaklarını merak ediyorum. Zira sarsıntısız bir sonlandırma teknik olarak mümkün gözükmüyor.

Hele hele kkm miktarı devasa rakamlara ulaşırsa.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Kkm den cikista amac paranin tuketime gitmesini saglamak , doviz e gitmesini caydirici sistem lazim

8. kkm'nin devlet için hiçbir riski yok.
    bas tl'yi öde parayı.
    adeta mb dolar basıyor olacak.
    ama o kadar tl bolluğu olunca enflasyona etkisi ne olur o ayrı konu.

Sayfa 971/987 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •