Sayfa 976/1002 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Güvenilir, uzun periyot göstergelerin çoğu şişti, tarihsel benzerlikler var yani buraların uzun bir süre tepe olması 9.50 10 lira gibi doların dip yapması lazım. Ama işte aması var her zaman kriz anlarında yapılan doğru işler maalesef yapılmıyor. Bu yılanın şu anda çoktan 11 civarında sürünüyor olması lazımdı. Doğru işler, yılanın başını ezecek işler şu ana kadar yapılmadığı için bu halde. Yani bir tur daha kalkarsa durum gerçekten sakat. Çok fena hedefler çıkıyor. Umarım bu yanlıştan dönülür.
    Tospa abi hakkaten bu yılanoğlu hiç durmuycak gibi hareket ediyor, tek ihtimalimiz kaldı o da 13.50 lerde ikili tepe yapıp 10 tl altına gitmesi,oralarda altı ay ile dokuz ay sürünmesi ve doğum sonrası ordan da 20 tl ye yolculuk yaparak çok uzun vadeli grafikisine devam etmesi temennimiz
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tospa abi hakkaten bu yılanoğlu hiç durmuycak gibi hareket ediyor, tek ihtimalimiz kaldı o da 13.50 lerde ikili tepe yapıp 10 tl altına gitmesi,oralarda altı ay ile dokuz ay sürünmesi ve doğum sonrası ordan da 20 tl ye yolculuk yaparak çok uzun vadeli grafikisine devam etmesi temennimiz
    Neden düşsün ki? Altını dolduracak bir şey lazım. Erken seçim, MB bağımsız başkan ataması gibi ... Yazarken güldüm ben de

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Tek umudum Aralıktaki muhtemel faiz indiriminden sonra 13,50 civarında ikili tepe yapıp dusmesi
    Gri listeden beyaz listeyemi gireceğiz.!!!????
    Çöp olan ülke notumuz ne olacak.???
    Üretim gücümüz mü artacak???
    Merkez bankası kasası artı net rezervemi geçecek.?!!!
    Ülke CDS oranı 100 baz civarlarınamı inecek.????
    İhracat patlayacak ithalatı sürekli geçecek mi?
    450 milyar doların anaparasını bir kenara bırakalım.!!!
    Faizini ne ile ve % kaçtan takla attırılacak.!???
    Kış mevsimi dolayısıyla artan enerji ihtiyacını .???
    Hangi döviz rezerviyle ödeyeceğiz.!!
    Halk bankası davası için konuşulan 20 milyar Dolarlık cezayı ne ile ödenecek.!!!???
    Kendime masallar.!!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Evet sarışın gene evden kaçmaya kalktı, saçından tutup zorla soktular evin içine.

Sarışın pavyona düşer diyorum ben, zaptedemezler bunu.

Ne Covidmiş yaw, dünya bundan sonra Biontech' e çalışacak anlaşılan...noldu yerli aşı maşı...durdursunlar bari bu sefer uçuşları ilk seneki hac muhabbeti gibi olmasın..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Neden düşsün ki? Altını dolduracak bir şey lazım. Erken seçim, MB bağımsız başkan ataması gibi ... Yazarken güldüm ben de

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teknik olarak beyin ölümü çoktan gerçekleşti.!!!
    Yabancılar yazdı çizdi.!!!
    Kendime masallar.!!

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kanada'da yoğun nüfusun olduğu bölgelere, henüz pek kar yağmadığı söyleniyor, iklimle işimiz var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kanada'da yoğun nüfusun olduğu bölgelere, henüz pek kar yağmadığı söyleniyor, iklimle işimiz var.
    Muhabbet yok, havadan sudan diyorsunuz yani

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kanadayı bilmem ama benim memleket beyaza bürünmüş...

Sayfa 976/1002 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •