Sayfa 977/1001 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende artık aldığımı satmama kararı aldım, trade ederek para kazanman çok zor
    Son 1 ay için 14.99 dan sattığım PNSLN 18.68, 3.99 dan sattığım CONSE 7.08, 12.50 den sattığım AZTEK 22.16 olmuş ben se şimdi yakalandığım HALKB dan kurtulmaya çalışıyorum,

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Kayserili Öğretmenin THYAO da 500 bin tl sı 6 mlyn tl olmuş, daha bunun hesabını yapanlar var, başa baş olmuş da para kazanamamış da aslında! adam para kazanmış işte, bu net! burada sürekli bulunup ta para kazanan olduğunu sanmıyorum, kendimden biliyorum günlük bin 2 bin haftalık 20 bin kazanıp da yeri geldiğinde ters de kalıp 50 -60 bin kaybediyorum,
    helal olsun

vob yapmayın diye boşunamı diyoruz

milletin bi bildiği var demekki

3. Her gün bi müjde
    Her gün bi açıklama
    Her gün bi teşvik af ..
    Her gün bi beklenti açıklaması..
    Her gün bi kredi ucuz bilmem ne şu bu açıklaması..
    Daha 2022 deyiz..

Adamlar 10 senedir 2023 diyip duruyor..
    Seçime daha 6 ay var..

Bu 6 ayda artık herhalde ev ev dolaşıp para dağıtmaya başlarlar..

Para ile dövecekler belli..
    Al ulannn..
    Hayırr..
    Allllll...

Milletin ağzından burnundan kulaklarından TL fışkıracak belli..

Kayserili Öğretmenin THYAO da 500 bin tl sı 6 mlyn tl olmuş, daha bunun hesabını yapanlar var, başa baş olmuş da para kazanamamış aslında! adam para kazanmış işte, bu net! burada sürekli bulunup ta para kazanan olduğunu sanmıyorum, kendimden biliyorum günlük bin 2 bin haftalık 20 bin kazanıp da yeri geldiğinde 50 -60 bin kaybediyoruz,

Sürekli kaybedenin olduğunu kabullenmek ,sürekli kazanan birilerininde olduğunu kabul etmeyi gerektirmez mi ?
    Paracıklar buhar olup uçmuyor ki ?

Muhakeme yeteneği iyi olan ky nin para kazanma olasılığı Pala ile tam olarak eşitdir ! ne bir eksik ne bir fazla.
    Muhasebe yeteneği iyi olan ky nin para kaybetme ihtimali düşükdür.
    Mübadele yeteneği olan ise Pala ya bile meydan okur.

Kaybeden sayısı çok, kazanan sayısı az dır.
    Kazananlar Anadolu Pars ı gibidir.Arasıra görünür ve bir müddet sonra gözden kaybolur.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Milletin ağzından burnundan kulaklarından TL fışkıracak belli..

Bu kadar zorluğa gerekyok,
    Printerdan basalım.. Ev yapımı..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mesela cağrı nın gofretini tutuyorum hala, belki kendi bile satmıştır
    1 tabak kurufasulyeye , 2 tabak kurufasulyesine bahse girerim satmamışdır

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sürekli kaybedenin olduğunu kabullenmek ,sürekli kazanan birilerininde olduğunu kabul etmeyi gerektirmez mi ?
    Paracıklar buhar olup uçmuyor ki ?

Muhakeme yeteneği iyi olan ky nin para kazanma olasılığı Pala ile tam olarak eşitdir ! ne bir eksik ne bir fazla.
    Muhasebe yeteneği iyi olan ky nin para kaybetme ihtimali düşükdür.
    Mübadele yeteneği olan ise Pala ya bile meydan okur.

Kaybeden sayısı çok, kazanan sayısı az dır.
    Kazananlar Anadolu Pars ı gibidir.Arasıra görünür ve bir müddet sonra gözden kaybolur.
    aynen kaybeden çok, kazanan az dır, şans oyunlarında da durum aynıdır, mutlu azınlık kazandığı parayı yatırım hesabında bulunduranlar kazanmış sayılmazlar, zamanı geldiğinde o paranın da geldiği gibi gitme olasılığı vardır, kazandığı parayı çekip de başka yerlerde yatırıma dönüştürebilenler asıl kazananlardır,

aynen kaybeden çok, kazanan az dır, şans oyunlarında da durum aynıdır, mutlu azınlık kazandığı parayı yatırım hesabında bulunduranlar kazanmış sayılmazlar, zamanı geldiğinde o paranın da geldiği gibi gitme olasılığı vardır, kazandığı parayı çekip de başka yerlerde yatırıma dönüştürebilenler asıl kazananlardır,
    Evet kesinlikle ! paranın boğazdan aşağı gideni asıl kazançdır!
    Yediğin senindir.gerisi boş abim.

Para kazanınca realize edince iş bitmiyor.Geri dönüşüm için boğazadan geçmesi lazım o paranın

Sayfa 977/1001 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •