Sayfa 977/990 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Piyasa bir iki gün kapatılsa da olurdu.
    Paniği arttırabilirdi. Açıldığında taban olabilirdi.

Manav, bakkal, kuaför nasıl dükkanını açıyor ve işini yapıyorsa bizim de işimizi yapmamız lazım.
    İşleri yürür halde tutmamız lazım.
    Ülke için böylesi daha iyi.
    Bugün yapacağı satışla kredi borcunu, çocuğunun okul taksitini vb.. birçok ödemeyi yapacak insanlar var.
    Piyasaları açık tutabildiğiniz kadar açık tutmanız lazım.

Gidip çimento hissesi almadım ama böyle olağanüstü durumlarda piyasalar yıkılmasın diye alış yazarım.
    Çok kişi alış yazarsa piyasa yıkılmaz, gerçek fiyatlar oluşur, piyasa likit olur.
    Doğru yerlere alış yazılacak tabi.
    Satmak zorunda olanlar iyi fiyattan satış yapmış olacak.

Böyle olağanüstü olaylar her zaman olabilir.
    O nedenle lazım olmayan parayla borsa yatırımı yapılacak.

Zaten bu aralar piyasalar dalgalıydı, her gün yüzde 3-5 oynuyordu.
    Piyasaların açık tutulması kararını yanlış bulmuyorum.

Bugün kazandığım parayla da güvenilir kurumlar aracılığıyla bölgeye yardım yapacağım.
    Maraş lı bir arkadaşım var, durumu iyiymiş, mesaj attı.
    Onun vasıtasıyla da yardım ulaştırabilirim. Meşgul etmeyeyim diye aramadım.
    2023 resmi tatil Günleri Kaç gün?
    Yılının ilk ayları yaşanırken, tatil programı yapmak için hazırlıklara başlayan vatandaşlar 2023 resmi tatillerini merak ediyor. 2023'de resmi olarak tatil sayılan gün sayısı 15,5 olacak. Yılın ilk resmi tatili olan 1 Ocak geride kalırken, 2023 yılında yakın zamandaki ilk resmi tatil 23 Nisan olacak.

Cumartesi-pazar 104 gün,çalışanların izin günü de 20-30 gün =149 gün tatil.
    Bazen bayram tatilleri birleştiriliyor 3-5 gün de oradan koy.
    Son düzenleme : dva glaza; 06-02-2023 saat: 13:59.

Depo şartı mevzusu spotta normal hisse al sat yapanları hiç etkilemiyor sanırım? 1 lotluk al sat falan yaptım hiç uyarı falan çıkmadı.

3.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Depo şartı mevzusu spotta normal hisse al sat yapanları hiç etkilemiyor sanırım? 1 lotluk al sat falan yaptım hiç uyarı falan çıkmadı.
    aracı kurumun hatasıdır. hisseler için de geçerli. cuma günü alınan bile en erken yarın satılabiliyor

4. Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, bölgeye ilk etap sevkiyat için ulusal kan stoklarının mevcut olduğunu ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için, vatandaşları tüm Türkiye'de kan bağışına davet etti.

5 dakika kadar önce ankara sallandı
    bir halt olacağı yok.

6. Pis7 li Adana da tekrar çok büyük deprem olduğunu söyledi,evden zor atmış kendini.

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    aracı kurumun hatasıdır. hisseler için de geçerli. cuma günü alınan bile en erken yarın satılabiliyor
    Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, bölgeye ilk etap sevkiyat için ulusal kan stoklarının mevcut olduğunu ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için, vatandaşları tüm Türkiye'de kan bağışına davet etti.
    3 gün kadar önce ulusal kan stoklarınıa kadar geldik acil kan lazım demiştiler
    kan verebilecek herkesin bu konuya yüklenmesi gerekiyor
    pandemi sürecinde kan verme işlemi çok düştü
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 977/990 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •