Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bu arada birkaç soru sormuştum. Yardımcı olan kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Petkimleri satmadım maliyete gelince satıp, bir daha da bulaşmayacağım.
    maliyete gelince satma , bekle..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Dun baldizin bebeginin dogum gunu vardi..tum aile orda.. sogan domates alamiyoruz diyolar cok pahaliymis..e neden oy verdiniz peki diyorum.. 3. havaalani yapmis , bir suru yol yapmis.. resmen inanamiyorum.. hicbir cevap veremedim.
    niye cevap veremiyorsunuz siz de aynı parayı bana verin 2 havalimanı yapayım, kışın da su basmayacak garantili dersin..!!
    önümüzdeki kış biraz yağışlı geçsin bak paralar nereye harcanmış göreceğiz, değil yağmur suyu deniz suyu bile basabilir..

3. 3.4.2019 tarihindeki bddk verilerine göre döviz mevduatı/toplam mevduat oranı yakın tarihin yeni rekoruna ulaşmış olabilir. %53,85

https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    niye cevap veremiyorsunuz siz de aynı parayı bana verin 2 havalimanı yapayım, kışın da su basmayacak garantili dersin..!!
    önümüzdeki kış biraz yağışlı geçsin bak paralar nereye harcanmış göreceğiz, değil yağmur suyu deniz suyu bile basabilir..
    cahile cevap verilir mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    3.4.2019 tarihindeki bddk verilerine göre döviz mevduatı/toplam mevduat oranı yakın tarihin yeni rekoruna ulaşmış olabilir. %53,85

https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk
    yaklaşık %46'sı TL...Yüzde 5 eksi reel faiz verseler..Yine güzel para ediyor.

170 milyar dolar TL mevduat olsa...Yüzde 10 kırpsalar iki yıl boyunca...17 milyar dolar para demek...Bence güzel para.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kışa gerek kalmayabilir önümüzdeki 1-2 hafta az yağmur yağsın bakacağız
    bir halt olacağı yok.

Seçim yenilenme kararı alınırsa yükselecek olan dolar, hızlı yükselir. Dış güçlere bağlamak için sebep olur, iyi değil mi?

Brent Petrol 70,91 +0,57 +0,81%
    günün en yükseğine geldi
    aynı zamanda yılın en yükseğinde
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz