Sayfa 978/1044 İlkİlk ... 4788789289689769779789799809881028 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Abi nasıl ciziyorsun bilmiyorum ama bakış açımız grafiklere tamamen farklı ben W tobo İbo bakiyorum sen dümdüz çizgiler ciziyorsun sen daha tecrübelisin ve sağlama yapıyorum emeğine saglik

2. Ana trendler uzun vadeli fibo trendleridir pek şaşmaz, kanallar ise bir çok parametreden teyit alması gerekir.
    Bu fibo çizgileri olur, günlük, haftalık, aylık hatta yıllık pivot seviyeleri olur ortalamalar olur vs bu şekil.

3. Bakarız obo tobo deriz ama arada bir direnç veya destek noktası olur oradan döner. İntema mesela

intem mesela okla işaretli 130 da pivot direnci vardı bir arkadaş sormuştu, Mor trende gelmeden oradan döndü.
    Ortalamada tutundu sonra hızlıca döndü ve mor trend üzerine çıktı

4. Tabi bunlar trade edenler için, orta ve uzun vadeciler için trendler önemli.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN günlük kanal ve kahve trend üzerinde, 14.91 bu gün ki direnci.

Ellerinize sağlık hocam, bu haftaki kapanış güzel olursa önü açılır yoksa sürünmeye devam eder gibi, şimdilik işlem yapmadan izlemeye devam ediyorum

Tüm dostlara hayırlı haftalar, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar

Düşmeyen borsa yapmışlar, şimdi böyle yazdım diye çakılırmış (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 978/1044 İlkİlk ... 4788789289689769779789799809881028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •