Esim Apple dan baska bir sey kullanmaz.
Daha onceleri bende ayni sekilde apple mi android mi sorusuna apple cevabini verirdim
2 telefonun 1 tanesini android yaptim Huawei
ilk gunlerde haftalarda hatta aylarda bu zamana kadar apple a bosu bosuna para vermisiz diye soylenmeye basliyor insan
Daha sonra sunu anlamaya basliyor apple mi android mi sorusunun cevabi tartismasiz Apple oldugunu
Ben kendime cok niyetleniyorum 1 tane apple mac book pro almak icin ama alismasi zaman suruyor bazen hanimin macbook u kullaniyorum sayfayi kapatmak bile ugrastiriyor
i5 10. nesil 8gm ram 4 gb ekran karti var suan kullandigim laptopda
Hanimda Macbook var gecen 5 dakika kullanayim dedim icerisinde 100 un uzerinde tab acilmis ve bu tablar belki 3 belki 5 ay once acilmis
Ayni tab i ilk zamanlar ben acabilirdim belki ama suan 30 tab acsam sanirim mouse kitlenmeye baslar
Fiyat olayina gelince Apple yurtdisinda bu kadar maliyetli degil
Almanya Hollanda zaten sim kart kullaniyorsun kullandigin arama ve internet icin aylik tarife ucretini oduyorsun Adam diyorki 1 sene benimle kontrat yap 200 euro da nakit ver apple 13 pro yu vereyim diyor
Apple 12 cikiyor ornek 900$ satis fiyati Apple 13 cikinca adam gidiyor 12 yi veriyor uste 200 300 $ veriyor 13 e sahip oluyor firmaya geri verdigi 12 de refurbished olarak 3 dunya ulkelerine gonderilip satiliyor![]()
whatsapp mesajlaşma olayina gelince gelen mesajlari okuyabiliyorsun ama mesaj gonderemiyorsun diye biliyorum [5 serisinde]
Yer İmleri