Sayfa 979/992 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aldımı ? Şildimi emiri ?
    Aldı hepsini.

2.  Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
    Tupras guzel kalkti...76.85 dip su an 80 üstünde...kotu bilancoyu fiyatladilar ve simdi almaya başladılar... borsanın en temel kuralı işledi....
    Yerliler uygun tahtalarda ML üzerine oynasalar o da bırakıp gider.

O da tam trader olmuş hacim olan her hissede robotu serbest bırakıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

makas konusunda genel ekonomik belirsizlik, açığa satış yasağı, bazı hisselerle spotun şişirilmesi (ve dolayısıyla aslında bir denge seviyesine göre köpük olduğu düşüncesi) ve temettü belirsizliği gibi faktörler etkili..

ama makasa ekstra özel anlam yüklenilmesin.. mevcut durum short için dezevantaj ise long için avantaj anlamına gelmez mi? o zaman long poz isteklilerinin dramatik şekilde endeks long poz açmaya çalışması lazım..ama dramatik bir şey görmüyoruz..neticede bir denge: alıcı ve satıcı el sıkışarak gönüllü biçimde bu fiyatlardan işlem yapıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Makas olması oldukça olumlu.. Hem spotta çöküş bekleyen hayalperestlere fırsat vermiyor.. Hem viopta kısa vade vurkaça gelen kumarbazları masadan atıyor otomatikmen.
    Bu çöküş bekleyenler sayesinde ayakta, çöküş bekleyenleri hayalinden uyandırırsanız o zaman işler karışır.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
    Garantide saatlik grafikte alcalan takoz var...buralardan 9.70 veya 10.40 hedefiyle kalkması lazım artık...
    Daha hazır değil biraz acele ediyosunuz

6. Öğle arası 118e alır yine

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Haklısın dostum o zaman 2.200 den dolar bozdurdum dün gibi aklımda. öyle hesaplayınca zarardayım. yapacak bişi yok. kendimizi avutuyoruz işte arac fiyatı yükselmiş diye.
    aynen her neresinden bakarsan bak zarardasın aldığın pahalı almak istediğin pahalı satarken kar ettim sanıyorsun ama günümüz koşullarında yine zarar ediyorsun.

8. TTKOM ve TCELL vergi hariç büyük ciro yapıyor ama çok karlı değiller. Bir miktar finans gideri desek dahi esas olay verimsizlik diye düşünüyorum. Teknolojik diye her alan giriyorlar ve bence beceremiyorlar.

İnsanların yoğun kullanmadığı servislerin giderleri düz kullanıcıya yükleniyor gibi.

Evden çalışma ve Video kullanımının artması ile talep ister istemez artacak.

Bunların imtiyazı bitince alt yapı lle üst yapı bence ayrıştırılması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 979/992 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •