Sayfa 98/591 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 777 - 784 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. haftalık &aylık
    takas rica etsek atabilecek varmı arkadaslar
    Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Selamsız Yazıyı Oku
    Dünkü düşüşe gelen tepki alımlarıyla günlükçüler iyi bir gün geçirdiler, bu saatten sonra satışa geçmeleri sürpriz olmaz. Bu durumda , tepkisiz Egeser olağan düşüşüne devam edecek görünüyor.
    nerde dostum tepki alımı olmayan neyin alımı ..bak endeksle beraber tum hisseler dustugunu geri aldı ..buda alsa su an 4.23-24 te olmalıydı neyin tepkisi ...surunuyor dususte ..yıllardır zaman zaman bu hisseyi takip ederim dususe girdi bu kagıt .en az 0.50 temettu vermeden ya da bedelsiz dusus durmaz ..alım yerim 3.40 bolgesi olacak
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

3. bak hatta bossa yunsa daghl nugyo gibi sirketler dunun bile %7-8 ustune cıktılar ..bossa yunsanın kide kar egserinkide kar ..diyorum ya elde hisse olma meselesi ..bu heriflerin elinde hisse yok olsa dusmez 5 lere dogru yol alırdı ..

4. aha buyrun yine yanılmadık bist 300 puan geri geldi bu hemen eksiye gecti bundan adam olmaz 3.40 dan alıcıyım arkadaslar gerisi bos..bunun karaketrini bilmeyenler icin o kadar agır hantaldırki ama bı sadece yukselirken boyle ..duserken endeksten hızlı ve cok duser ..yıllardır hic yanılmadım bugunde yanıltmadı yarın endeks dusecek bu da 3.90 ilk etapta sonra yavas yavas 3.40 ordan alırım yukselmedgine gore baska yonmu var dusurecekler elinde hic hisse olmayan benim gibi beklmesi kendi acısından uygundur

5.  Alıntı Originally Posted by Selamsız Yazıyı Oku
    Dün patır patır dökülen hisselerin büyük kısmı kayıplarını geri aldı veya almak üzereler... Egser de toparlanma işareti var mı ? Hayır.

Bu gidişle işin benim için iyi yanı, kelepir fiyatlardan alıyor olmam olacak. Temettü verecek diye de bir beklentim yok. 50 kuruş verse ne olur ? Bu sefer kar beğenilmediği gibi temettü miktarı da beğenilmez ve düşer
    Bunun devamında da ;

Alıntı Originally Posted by Selamsız Yazıyı Oku
    Dünkü düşüşe gelen tepki alımlarıyla günlükçüler iyi bir gün geçirdiler, bu saatten sonra satışa geçmeleri sürpriz olmaz. Bu durumda , tepkisiz Egeser olağan düşüşüne devam edecek görünüyor.
     Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    nerde dostum tepki alımı olmayan neyin alımı ..bak endeksle beraber tum hisseler dustugunu geri aldı ..buda alsa su an 4.23-24 te olmalıydı neyin tepkisi ...surunuyor dususte ..yıllardır zaman zaman bu hisseyi takip ederim dususe girdi bu kagıt .en az 0.50 temettu vermeden ya da bedelsiz dusus durmaz ..alım yerim 3.40 bolgesi olacak
    Dostum yazdıklarımı iyi okumadın herhalde.

Egser düşüşlerde Geri Tepmesiz Top misali.

6.  Alıntı Originally Posted by Selamsız Yazıyı Oku
    Bunun devamında da ;

Dostum yazdıklarımı iyi okumadın herhalde.

Egser düşüşlerde Geri Tepmesiz Top misali.
    haklısın pardon . tepkisiz oldugu gibi daha da dusuyor hemde endeks %2 yukselirken ve tum hisseler kayıplarının fazlasını geri almısken bu konuda hemfikiriz ..yarın borsa %1 dustugunde bu %3 duser ...tipik egser kar geldinmi duser yıllardır oyle ( ornek 10 kere iyi bir kar acıkladıysa 7 sinde hisse dusmustur ) adnan polat nolucak . ama katılmadıgım konu iyi bir bedelsiz verirse %40-50 gibi o zaman 6 liralara gider.

7. kutpo ve usak kotu ve karları az gelmesine ragmen onlar bile cıkısta .bu dusuyor .bunun bilancoyla isi yok 41 milyon kar geliyor beyefendiler begenmiyor tabi yersen ellrinde hisse olsaydı zarar bile etseydi yukseltirlerdi ..malesef bu hisse sadece adnan polat veya ortaklarına endeksli onlar ne zaman yuru ya da dus derse ona gore hareket ediyor..belliki ellerinde yeterli hisse yok ve yukselmesini istemiyorlar bu belli .

8. Egeserin fabrika afrindemiydi ondan dolayi bole oluyor diye düşünmeye başladım artık.

Sayfa 98/591 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •