Sayfa 98/486 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 777 - 784 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. an itibariyle 164.176

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    LİNK BİLGİSAYAR YKB KASAROĞLU: LİNK BİLGİSAYAR BİRKAÇ AY İÇİNDE SATILABİLİR- BLOOMBERG ht
    bu habere inceleme başlatılması lazım,kardeşim kesinlik yok,satılabilir diyor ve hisse tavan yapıyor,yarın satılma işleminden vazgeçilmiştir,muhtemel alıcılarla pazarlıklar sonuçsuz kalmıştır diye bir haber gelse ne olacak?böyle iş mi olur?yanlış düşünüyorum diyen varsa beri gelsin...

3. usta satılabilir dedikten sonra sorun yok.Merak etme birşey olmaz😀zaten beklentide var.

Alıntı Originally Posted by sen@senibil Yazıyı Oku
    bu habere inceleme başlatılması lazım,kardeşim kesinlik yok,satılabilir diyor ve hisse tavan yapıyor,yarın satılma işleminden vazgeçilmiştir,muhtemel alıcılarla pazarlıklar sonuçsuz kalmıştır diye bir haber gelse ne olacak?böyle iş mi olur?yanlış düşünüyorum diyen varsa beri gelsin...
    Yanlis dusunmuyorsun. Onceki haberi tamamliyor. Oteki daha belirsizdi. Bu en azindan olayi "satis" yonune getirdi.

Incelemelik bir durumu yok. Birakin da keyfini cikaralim yahu.

Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    YAY kardeş borsaderinlik diye yaz hemen kolayca uye ol .Anlık takip edebilirsin eğer olmazssa.Google playden puffin diye tarayıci var onu indir onunla borsaderinlige gir.Kademeleride görürsun.Işin rast gitsin
    Teşekkürler...Ama borsa derinlikte derinlik görünmüyor...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. an itibariyle 166.827

7.  Alıntı Originally Posted by YAY Yazıyı Oku
    Teşekkürler...Ama borsa derinlikte derinlik görünmüyor...
    kademeler var

Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    kademeler var
    buldum...teş.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 98/486 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz