Sayfa 98/367 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Doç.Dr. Kürşad ZORLU
    @zorlu77
    ·
    2s
    Türkiye son 6 yıllık kalkınma yardımlarında 170 ülkeye 21 Milyar Dolar yardım yapmış.

Bunun 13.6 Milyar Doları, yani %62'si SURİYE'ye...Sadece geçen yıl 5.8 Milyar Dolar.

FİLİSTİN'e 313 Milyon Dolar.

6 TÜRK Cumhuriyetine ise toplam 1.1 Milyar Dolar (%5.44) yardım yapılmış.

2. Erem Şentürk
    @EremSenturk
    ·
    5s
    Bahçelievler’de hastanenin önünde kucağımızda çocukla taksicileri Edirnekapı için ikna edemiyoruz.
    “Ne işiniz var Edirne kapıda” diyen bile oldu. Tam 7 taksi almadı.
    Taksici esnafı bitik durumda ve bir rakiple bu şımarıklara had bildirmek gerekiyor. Uber bu yüzden acil ihtiyaç.
    Erem Şentürk
    @EremSenturk
    Beyaz Masa’ya şikayet etmek ya da polise bildirmek gibi teşebbüslere dair hiç umudum yok. Oraları geçtik. Hiç bir şeyi yaramıyorlar.
    Uber ve benzeri yani Sarı Taksilere rakip olup bu şımarıkları İstanbul’dan kovalayacak teşebbüsleri destekleyip büyütmemiz lazım.
    Erem Şentürk
    Erem Şentürk
    @EremSenturk
    ·
    5s
    @EremSenturk adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Taksi Plakaları noter satış bedelleri üzerinden istimlak edilse ve kamulaşsa keşke. Lafa gelince “2 trilyon” diyorlar ama vergi kaçırmak için noterlerde 100 bin liradan devrediyorlar. Devlet bu bedelden hepsini toplayıp kamulaştırması lazım.

Cem Küçük
    @cemkucuk55
    Erem Şentürk yüzde yüz haklı. Beyaz Masa şikayetlerde asla ceza kesmiyor.

3. http://halktv.com.tr/metin-feyzioglu...geliyor-265253

“Türkiye’ye yönelik bir tsunami geliyor. En milli hislerle uyarıyorum. Bu dava milli dava değildir ama neticelerini milletin çekeceği bir davadır. Davayı milli davaya çevirirseniz bu durumda dünyadan dışlanma tehlikesi vardır. Türkiye’nin ‘yolsuzluklara batmış bir hukuk dışı yönetilen bir devlet’ olarak damgalanma tehlikesi vardır. Böyle bir damgalanma tüm finans sistemine yönelik ağır yaptırımların uygulanmasını neticeler.”

4. Tevfik Uyar
    @tevfik_uyar
    ·
    1 sa
    Kurumuş bir kurbağa cesedi. Kardeşim çekmiş. Doğru açıdan çekilen fotoğrafla "Uzaylı fosili görenleri ŞAŞIRTTI!" başlığı atılır. Haber bulamayan editörlere hayrına elden ele uzatalım.

5. Korku filmi izleyen kedi videosu...Twitter demek kedi demek...

6. AA Canlı
    @AACanli
    #CumhurbaşkanıErdoğan: Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevreye saygı diye bir şey yok.

7. http://t24.com.tr/video/sosyal-medya...girersin,10887

Sosyal medyada gündem olan sözler: Sakal bırakmayan erkeği kadın zannedersin, başka düşünceye girersin!
    Twitterda suan bu muabbet donuyor...

.

Taksi plakası kavramı tam bir kast sistemi olmuş. Tekelciliğin zirvesi.
    Plaka sahipleri ortaçağın derebeyleri.

Önlisans seviyesinde Taksicilik okulu aç, ilkyardım, araç arızaları, şehir bilgisi, diksiyon, belki pratik ingilizce v.s. dersleri yüksek notlarla (meselâ 100 üzerinden 80 ve üzeri ) geçenlere diplomayı ve ilgili şehirde taksicilik yapma hakkı ver.

Yanlış mı ?

.

Sayfa 98/367 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •