Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 777 - 784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Onurum jmk diye yazilir emmi diye okunur
    Kendileri klas kisiliktir
    oda yesil sogan icin ayni seyleri soylemisti şakk sat şaak sat cil yavrusu gibi dagilalim sonra asagidan topla

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    oda yesil sogan icin ayni seyleri soylemisti şakk sat şaak sat cil yavrusu gibi dagilalim sonra asagidan topla
    Emmim hiciv ve ironiyi cok sever

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İnsanlar bakıyor vay be yeşil soğan'da mı alınıp satılmaya başlanıldı diyor, arıyor yatırım danışmanını yeşil soğan hakkında ne düşünüyorsun alınır mı diye soruyor ve nasıl cevap aldığını tahmin edebiliyorsunuzdur... Stop koydunuz yeşil soğan'ın gerçek adını yazsanız da verdiğiniz emeğinizin bir anlamı olsa iyi olmaz mı ? Yeni girip bakan biri yeşil soğandan ne anlasın ? Yeşil soğan nedir Sn Jmk99?
    Ben manavım dilim o kadar dönüyor değerli üstadım.
    Sonra biri sobeler mazallah...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Ben manavım dilim o kadar dönüyor değerli üstadım.
    Sonra biri sobeler mazallah...
    Manavsanız sebze meyve başlığı açalım orada yazın isterseniz ? Ben yeşil soğan'dan neyi bahsettiğinizi bilmiyorum ve cidden soruyorum yeşil soğan'dan kastınız ne ?
    Tekrar edeyim birisi başlığa girse baksa yeşil soğanı görse bundan petrol mü anlar altın mı anlar ne anlar ? Amaç insanlara bilgi, birikim yardım değil mi? Gerçekten yeşil soğan 'ın karşılığı nedir ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

yarın son kurşunum bi 50-60k TGE ye gömsem diyorum. bu konuda fikri olan var mı? iyi mi kötü mü olur sizce? (vade kâr yazarsa 1hafta zarar yazarsa 6 ay)
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Manavsanız sebze meyve başlığı açalım orada yazın isterseniz ? Ben yeşil soğan'dan neyi bahsettiğinizi bilmiyorum ve cidden soruyorum yeşil soğan'dan kastınız ne ?
    Tekrar edeyim birisi başlığa girse baksa yeşil soğanı görse bundan petrol mü anlar altın mı anlar ne anlar ? Amaç insanlara bilgi, birikim yardım değil mi? Gerçekten yeşil soğan 'ın karşılığı nedir ?
    İyi takip ederse soğanın kıymetini anlarlar üstadım.
    Biliyorsunuz bir ara yüzüne bakmıyorlardı.
    Sonra sarı patates ve yeşil soğan fiyatları aldı başını gitti.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    yarın son kurşunum bi 50-60k TGE ye gömsem diyorum. bu konuda fikri olan var mı? iyi mi kötü mü olur sizce? (vade kâr yazarsa 1hafta zarar yazarsa 6 ay)
    Neden tge?
    Aft yada yay varken

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    İyi takip ederse soğanın kıymetini anlarlar üstadım.
    Biliyorsunuz bir ara yüzüne bakmıyorlardı.
    Sonra sarı patates ve yeşil soğan fiyatları aldı başını gitti.
    Yani diyorsunuz ki ısrarla adını yazmayacağım yeşil soğanın ... Bazı şeyleri tadında bırakmayıp bu kadar abartılıyor ya ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •