Profilini aç GÜZEL AHLAKINI herkes görsün...Küfür yok, hakaret yok! Laf kalabalığı yapma...
Profilini aç GÜZEL AHLAKINI herkes görsün...Küfür yok, hakaret yok! Laf kalabalığı yapma...
Bedava eğitime devam ediyoruz şimdiki dersimiz TERBİYE inşallah anlaşılır
Terbiye kelimesinin manasına baktığımızda; kabiliyetleri geliştirme, eğitme, bilgi, saygı ve edep öğrenme, iyi ahlak, nezaket, görgü, hafif ceza verme, alıştırma, eğitim ilmi manalarına gelmektedir. Günümüzde terbiye kelimesi yerine eğitim kelimesi kullanılmaktadır.
Bu günlük bu kadar eğitim yeter bunlara çalışın yarına kadar.. Ha bu arada yukarıda greenpace tarafından yapılan seviyesiz, hadsiz ve edepsiz paylaşımı okuyan ve herhangi bir tepki vermeyen herkese selam olsun... 😂😂😂😂😂😂
Burada ahlak dersi vermeye çalışan, ahlaklı bir insanın yazdıkları! (..... yiyen varsa, 500 lü fiyatlarda gazlamalar, daha bir ton yazı. Geçmişe bakın rahat anlarsınız. Kişi burada GÖREVLİ. Maça yemiyor, profili açamaz)
Seneye Mart ayında görüşürüz kedi mevsiminde çok saygıdeğer çok değerli edepli terbiyeli seviyeli ortaklar Ha bu arada her an görüşecegimiz ayı değiştirebilirim. Yanar döner şeytan işleri bunlar naparsin
Bedelsiz açıklasa da vatandaş parasını kurtarsa yahu
Gerçi yeşil holding bedelli açıklaması yaptı tavan olmadi.spk dün izin verdi tavan tavan gitmesi gerekirdi.gitmiyorlar artık
Neden acaba?
Yer İmleri