Sayfa 980/1015 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Uzun soluklu bir süreç tabi..Keşke çok önceleri başlasaymışız bu işlere ama sonuçta belli bir yol kat edilmiş....Buna da şükür
    Ortak üretim planları yapılan Rolls-Royce un uçak motoru patentinin ardında 233 lik ARGE geçmişi var
    Malzeme var helva yapacak bilgi birikim yok
    Tek kullanımlık roket jet motor üretimini başarabildiler
    1924 de Vecihi Hurkuş’a imkan verilmiş olabilseydi çok yol almış olabilirdik
    Sebepleri uzun hikaye

TOGG kuruldu Uzaya İlk insanı gönderildi yazılan çizilenler ortada görüyorsun işte
    Olaya siyasi sayiklerle bakmamak biryerlerden başlanmış olunmasını desteklemek lazım

selamün ayleyküm

bugün baya aksiyon bekliyorum

pistonu düşürenmi dersin.. böbrek dalak mal malafat havada uçuşacak bence.

kim neyi tutarsa

başarılar.

3. bugun oyle oyunlar dönebilir ki sag gösterip sol vurmalar ama yine KY kaybedecek bakalım tahtacı gün icinde aksiyonları n olacak ama ben 2,66 dolar beklentim kısa vade de krkutma amaclı gösetrilcegni düsunuyorum )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bugun oyle oyunlar dönebilir ki sag gösterip sol vurmalar ama yine KY kaybedecek bakalım tahtacı gün icinde aksiyonları n olacak ama ben 2,66 dolar beklentim kısa vade de krkutma amaclı gösetrilcegni düsunuyorum )
    başkan gelecek diyolar

5. 29 çekiyor, bi özelliği olması lazım, bol kazançlar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

bu arada bol şanslar dilerim bear abi..

böbreğe dalağa sahip çık ..

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    emeklinin 10 bin aldıgı yerde kiraların 5 bin tl olması gerekirdi ama maalesef 15 bnden asagı pek ev yok gibi
    Ben bu kiralar adildir demedim. Tabii ki bilmem kaç yıllık içinde kiracı oturan ile yeni kiracı olurken fiyat farkı var ama bu geçen senelerde olduğu gibi devam etmeyecek edemez.

İstanbulda en son evleri etmeyeceği fiyatlara millete çaktıktan sonra bu işler duruldu ben bunu bilir bunu söylerim.

tekil ilginç olaylar olabilir ben Genele bakarım.

Buradaki bazı arkadaşların ruslara ve ukraynalılara oturma izinleri yenilenmeyince mesela Antalya da neler olduğundan pek haberi de yok.

Çünkü bu güruh buradaki arkadaşları kast etmiyorum bunları pek haber yaptırtmıyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
    tohatlı abi bugün mesaiye erkenden başlamadın,palanın parasını almayı bıraktın mı yohusa farklı bi planın mı var
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 980/1015 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •