Sayfa 981/1044 İlkİlk ... 4818819319719799809819829839911031 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Mesela THYAO son trendi geçenlerden.

yok abi hedefim var şimdi burada söyleyip milletin başını yakmayalım

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun hem sana uğraş çıkmış oluyor böylece bende inşaat işlerini severim çok zevklidir aslında biraz beceri ve tecrübe ister.
    Ben bu işlerden anlamıyorum, o nedenle kat karşılığı vermeyi tercih ediyorum...

Belki ileride kendim yaparım ama bu iş için biraz tecrübeye ihtiyacım olacak. Genelde önce böyle başlıyor, sonra kendin yapmaya başlıyorsun. Ben şimdilik biraz uzağım ama yine de belli olmaz. Kesin konuşmamak lâzım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    yok abi hedefim var şimdi burada söyleyip milletin başını yakmayalım
    Tamam güzel aynen devam şimdilik.

ama benim grafiklerde çalisiyor hala önemli olan o giderek de öğreniyorum bu son 4 yıl çok şey kattı hayatıma sizler dahil 6 yı9l sonra emekliyim kız üniversiteyi bitirince bunu iş haline getirmeyi düşünüyorum kazançla tatile giderim yeter çok para kazanayım diye hırsım yok aç değiliz açıkta değiliz dünyada ki ana görevde nesil yetiştirme bitmiş oluyor.

Allah herkesin gönlüne göre versin

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben bu işlerden anlamıyorum, o nedenle kat karşılığı vermeyi tercih ediyorum...

Belki ileride kendim yaparım ama bu iş için biraz tecrübeye ihtiyacım olacak. Genelde önce böyle başlıyor, sonra kendin yapmaya başlıyorsun. Ben şimdilik biraz uzağım ama yine de belli olmaz. Kesin konuşmamak lâzım...
    Üstad acelen olmayacak keyfe keder özenle yaparsan acayip keyifli iş birde yaptığın işe bittikten sonra dönüp bakıyorsun ya güzel olmuş ise acayip keyif alıyorsun.

burda bir grafik daha yüklemek isterdim ama işteyim

Tliman 87.5 üzeri dük oluyor ve güzel bir flama var ben de yok param yok alamıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    ama benim grafiklerde çalisiyor hala önemli olan o giderek de öğreniyorum bu son 4 yıl çok şey kattı hayatıma sizler dahil 6 yı9l sonra emekliyim kız üniversiteyi bitirince bunu iş haline getirmeyi düşünüyorum kazançla tatile giderim yeter çok para kazanayım diye hırsım yok aç değiliz açıkta değiliz dünyada ki ana görevde nesil yetiştirme bitmiş oluyor.

Allah herkesin gönlüne göre versin
    Tamam işte benim şuan yaptığım bu senin söylediklerin bence doğru yoldasın aynen devam.

Sayfa 981/1044 İlkİlk ... 4818819319719799809819829839911031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •