Sayfa 981/1015 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
    tohatlı abi bugün mesaiye erkenden başlamadın,palanın parasını almayı bıraktın mı yohusa farklı bi planın mı var
    Başkan geliyormuş bugün Reiz dikkat et

10.262.....................Long..................N isan vade........ palanın parasını alalım.......

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Olabilir,itirazım yok ama benim etrafımda düşen bir kira yok..

Aldığım bir daireyi,kiracılı aldım.. 4.200 TL'den oturuyordu.. Çıkması için 200 bin TL istedi..
    50.000'e anlaştık..parayı da bu hafta başı gönderdim.. Çıkan kişi 14.000 TL'ye bulmuş..

Geçit/Bursa'da ..1+1 ,eşimin,kiracının şubat sonu bitiyordu kontratı.. 3.000 TLden oturuyordu..
    apartmandaki daireler 10-14 arası... kiracıya 12.000 olur mu ? dedik..Olur dedi..

Daha fazla örneklerde var..
    Yeşilköy sahilde oturan bir tanıdık var.. 10.000 T'den oturuyormuş..Ev sahibi musevi
    80 dairesi olan biri.. 20.000 yapmış..Çıksam 60.000 TL 'ye gider ..dedi...
    Ben bu sektöre bir yatırım yapacak olsam 7 e EKGYO almış en kötü 11 e satsan sen sağ ben selamet. Kusurumabakmayın. Benim olaylara bakış açım bu. Yok emlakçı ile uğraş kiracıyla uğraş ona komisyon ver buna komisyon ver. Oturmak için alınsa hadi neyse.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. 3. Dünya Savaşı
    @ww3mediaa
    ·
    13sn
    ��Putin Macron'u ser bir şekilde uyardı:

Ukrayna'ya göndereceğiniz her Fransız askeri, Napolyon'un ordusuyla aynı kaderi paylaşacak.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Avcılarda 15-20 bin kira çekenler şimdi 6-7 bine oturacak adam bulamıyor. Bırakın şu gazlama işlerini artık.

Rus ve Ukraynalılara oturma izinleri yenilenmedi bir çok Suriyeli de yakalandığı gibi doğru memleketine gönderildi.

İstanbulda bir sorun soruşturun ne demek istediğimi anlarsınız.
    avcılardan 2 tane ev kapatsana bana 7.500 den olur

En ucuz bulduklarımdan biri oda bahçe katı katta 3+1 ler 15 den başlıyor
    Kalitesine göre 50 ye kadar çıkıyor

Asansör yok otopark yok göt kadar yer

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...57994671/detay
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    avcılardan 2 tane ev kapatsana bana 7.500 den olur

En ucuz bulduklarımdan biri oda bahçe katı katta 3+1 ler 15 den başlıyor
    Kalitesine göre 50 ye kadar çıkıyor

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...57994671/detay
    İlla muhaiflik yapacaksın değil mi? Oturamazsın sen o evlerde. DGATE de kazandıklarınla sen kendine etilerde güzel bir villa tut. Biliyordum oltaya geleceğinizi dayanamazsınız siz.

Ama bak ben sana bir şey dim mi ben sandığınız gibi biri değilim.Yere göğe sığdıramadığınız tarafa çok daha yakın biriyim.İstersen Engin Altayı al gel bir daha ki sefere. Ama benim kim olduğumu öğrendiğinde gireceği şoktan sonrasına karışmam.....

Şimdi kasaya masaya bol şanslar.

Not: biri Arsan topiğinde sanırım Ayhan43 diye nick yapmış kendine sen onu düşün.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

dün elde kalan 968450 maliyetli 2/3 longlar... 966900... 1500 pivan zararına verildi

körlemesine yeni vadeden 1024 ten açılan 1/3 longlarda 1027300.. den 3000 pivan kar ile verilince

ne kar, ne zarar... iyi kaçtık yine

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Başkan geliyormuş bugün Reiz dikkat et
    Geçin dalganızı
    Ben geliyor sanıyordum meğerse herif gidiyormuş

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    REİS limon tezgahım var diodun bu kesin sensin yalan söyleme

Reisi ekmeğinden edersen böyle olur...
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 981/1015 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri