10.262.....................Long..................N isan vade........ palanýn parasýný alalým.......
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
3. Dünya Savaþý
@ww3mediaa
·
13sn
Putin Macron'u ser bir þekilde uyardý:
Ukrayna'ya göndereceðiniz her Fransýz askeri, Napolyon'un ordusuyla ayný kaderi paylaþacak.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
avcýlardan 2 tane ev kapatsana bana 7.500 den olur
En ucuz bulduklarýmdan biri oda bahçe katý katta 3+1 ler 15 den baþlýyor
Kalitesine göre 50 ye kadar çýkýyor
Asansör yok otopark yok göt kadar yer
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...57994671/detay
bir halt olacaðý yok.
Ýlla muhaiflik yapacaksýn deðil mi? Oturamazsýn sen o evlerde. DGATE de kazandýklarýnla sen kendine etilerde güzel bir villa tut.Biliyordum oltaya geleceðinizi dayanamazsýnýz siz.
Ama bak ben sana bir þey dim mi ben sandýðýnýz gibi biri deðilim.Yere göðe sýðdýramadýðýnýz tarafa çok daha yakýn biriyim.Ýstersen Engin Altayý al gel bir daha ki sefere. Ama benim kim olduðumu öðrendiðinde gireceði þoktan sonrasýna karýþmam.....
Þimdi kasaya masaya bol þanslar.
Not: biri Arsan topiðinde sanýrým Ayhan43 diye nick yapmýþ kendine sen onu düþün.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
dün elde kalan 968450 maliyetli 2/3 longlar... 966900... 1500 pivan zararýna verildi
körlemesine yeni vadeden 1024 ten açýlan 1/3 longlarda 1027300.. den 3000 pivan kar ile verilince
ne kar, ne zarar... iyi kaçtýk yine![]()
Yer Ýmleri