Sayfa 981/999 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    almakta geç kaldın ......
    neden geç kaldım bir anlat topik bilgilensin birde neye göre geç kaldım elimdekilerin maliyetini biliyormusun bekliyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün akşam bu veriyi ile yapılacak momentumu başlatan badem bofası , dün alınan malımızı teslimini yaptık.
    benim için haber kaynaklı vurkaç oyununa devam boş veriler ama ellerinde katalizör olmayınca çok güzel hareketler gibi gösteriliyor.
    sabah 10.20 msj tokatlı 14.30 da moodys fısıltısı başladı 15.00 kademeli bofa ya sol şeritten sağ şerite geçme hazırlığı ile kademeli arkada paylaştığım tahtalarda alım yapmaya başladım.
    sabah sattığım tahtalar kchol,tuprs,thy dı biz teknikçilerin bir cebinde stoploss bir cebinde kar cebe yakışır düzeneği vardır böyle havalarda aynı zamanda ben trade eden oyuncuyum ama kene olmam gereken yerde bugun yaptığım gibi haberi değerlendiririm inatlaşmam buraya herşey yazılmaz unutma bunları bak aşağıda apka var sor bkalım herşey yazılırmıymış

şimdi akşam pozisyon yazdık sasa yı bir sürü mjs var abi , bulut senin o tahtada ne işin var bizi tanıyanlar hangi tahtalarda pozisyon açtığımızı bilirler bu yüzden garip geliyor
    bazen süpriz atları yazıcan kuponlara diyorum kendimce sebeplerim var duruma göre hareket diyelim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şıkışma devam ediyor.Bence ilk dalgada 1400 puanlık bir hareket bizi bekliyor.Kanımca en fazla 7-8 işgünü içinde karar verilecek.

Bu sıkışmada bitince kısa zamanda bıst100 ü: ya 9.100 ya da 12.000 de göreceğiz.Ya nick kurtulacak ve 2. kere nicki kurtarmakla bozkurttan üstün cesaret madalyası alacağım.Ya da nıck gider.

Bunca aksiyona ragmen ,VİOB pasta aynen duruyor.BABALAR poz. değiştirmemiş.Sessizce kenarda oturmuşlar.

BISTTUMY de tık yok..endeks'%2-3 yapmış.

Ama endeks düşerse en önde düşerler.Kanımca yan hisseler endeksten(bıst100) %20 daha kötü performans gösterirse uygun noktaya gelecekler(en azından orada ben alırım). oran 3.20 de.Bu oranın sağlam desteği 2.60 ta.Yani %20 daha olumsuz performans ile ve faiz indiriminin gözükmesiyle bunlar hareketlenir.

4. Badem bofası 16.00 dan sonra 3 milyara yakın mal alıyor yarın onun sağlamasını yapar baktık dötü başı oynuyor vedalaşırız ama yarın önemli .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Gübrf vadelisin de iyi bir hacim ve baskı var.... bakalım ne yapacak...patlarsa endeksi de yukarı patlatır... özellikle bimas da yarın için hazırlık var
    Sn tokatyıldizi mesajlarınız bir kaç gündür yazıyorsunuz. Bende spot gubref var yanliz bunda viop da ky long tahminim hisse böyle bir piyasada eksi kapatiyordu neredeyse ben spotta mal toplayamadiklarıni ve aşağı baskının davam edeceğini düşünüyorum.

6. gyo pazarlamaları başlamış kuş sitesinde ekimde faiz indirimi bile yapıyorlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Aha suheyl gelmiş izliyor musun
    Viçoş yine okşanmak istiyorsun.. Sen uslanmaz arlanmaz yaramaz bir laftan anlamazsın... Bak bugün mesela ASELS spot 2.72 vadelisi 3.21 kapanış. Halbuki bir ara ters makas neredeyse 0.80 % gibi idi.
    Bunun neden ve niçin olduğunu belirleyen unsurları sana anlatırım ama sen anlamazsın Viçoş..

Haaa abi lütfen anlat dersen anlatırım ama sen yine de anlayamazsın..

Neden mi ? Viçoş un atasözleri gibi saçmalıkları yumurtlayan beynin yanar da ondan..

Sayfa 981/999 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •