Sayfa 982/999 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Kanı yerde kalmamak" diye gugullayın...

Binlerce haber, demeç, söylem dökülecek eminim...

Peki ne demek?

Ölenin öcü bir şekilde alınacak anlamında kullanılıyor.

İşin devletlerarası kısmı başka bir mevzu.

Ama bir toplumda bu deyimin bu kadar yaygın olması, halkın diline yerleşmiş olması, o ülkede halkın işi devletin hukukuna bırakmak istemediğinin, devletin adaletine güvenmediğinin göstergesi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tamam bizim sınırdan geçti de onlara giremediler . Sopayı yiyip geri dönenler ne olacak ?
    Yav biz bunları uçaklara bindirip bindirip yollasak ya madem sınırı açtık.
    Bunu devlet organizasyonu ile yaparsanız uluslararası hukuk mevzuu olabilir...

THY de zaten devletin varlık fonuyla yarısına ortak olduğu, yönetimi tümüyle devlete ait kurum.

Lahey'lik bir dava çıkarabilirler buradan.

Zaten göçmenlere sınırları açtık diye şehitlerin acısıyla söylenen resmi beyanatlardan sonra yanlış hatırlamıyorsam hemen ertesi gün "bizim göçmenlerle ilgili yerleşik politikamızda bir değişiklik yoktur" gibi bir açıklama gelmişti...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Paranoyak düşüncelere devam:

Dünya nüfusu öyle bir noktaya geldi ki, dünyayı yönetenler, dünyanın en kalabalık ülkesinde, dünya nüfusunu yarıya (!) indirecek bir girişimde bulunmuş olabilirler. Bu kadar kontrolsuz, Batı dünyasını da etkileyen bir gelişimi düşünmemiş de olabilirler.

Dünya tarihinde salgınlarda en büyük ölüm sayıları, veba ve gripte...
    Doğal seçilime çok müdahale ettik . Nerde okumuştum hatırlamıyorum. İnsanlar 1800 yılına kadar 1 milyar nüfusa ulaşmış, ama son iki yüz yılda 7 milyara çıkmış.
    Doğanın bir şekilde kendini savunması lazım.

Üreyip durduk ama insanın öz benliğini geliştirmedik. Hatta insan yetenekleri geriye gitti .
    Daha hızlı ve fazla mesafe katediyoruz ama hiç yürümüyoruz .
    Dünyanın diğer ucuyla konuşabiliyoruz ama karşımızdakini duymuyoruz.
    Çevremizi geliştirdik ama kendimizi körelttik. Kendimizden olmayanı yok ettik .

Bu kalitesiz ve faydasız organizma doğanın sırtında büyük bir yük ve doğa kendini korumak istiyor.

Yani demem o ki, bu dolar burada dursa keşke ama durmaz .

4. Masallah bu dolarda hem kendi enflasyonuna göre negatif faiz veriyor hemde tl ye karsi deger kaybediyor.cift kaymakli )

5. twitterdan

'' 33 asker hayatını kaybedince vali,1 asker hayatını kaybedince Milli savunma bakanı açıklama yapıyor. Suriye ordusunun kayiplarini da reyiz.. ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by martin riggs Yazıyı Oku
    ankalarda olan doviz mevduati sadece ekranlarda ve kaydi olarak var diyorlar.
    Sozgelimi 50 bin USD dolarinizi isteseniz veremiyorlar bankalar dogru mu acaba...
    Banka şubeleri gerek döviz gerek tl mevduatı şubelerde tutmaz,belli bir miktarın üzerindeki tüm rakamlar için 2 veya 3 iş günü önce şubeye başvurmalısınız..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Biraz ara verelim dedim...

Birisi, ipini koparanlardan olacak, idam sehpasını kurmuş bile...

Kafasından geçirdiği üç hain için...

Bunların insan görünüşlerinin altında biraz kazıyınca gördüğümüz temel anlayış bu...

"Herkes bizim gibi düşünecek, inanacak, iman edecek yoksa ip hazır"

İŞİD'in medeni görünümlü Türkiye versiyonu...

Susun leennn. Dağılın bakiim...

Yoksa uzamış ipinizden asarız hepinizi...

Başlıkta döviz ile ilgili paylaşım bulmak zor , başlığın adını değiştireyim diyorum ama karar veremedim ne olsun diye .. Kesin olan bir şey var başlığın dövizle ilgisinin kalmadığı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 982/999 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •