Sayfa 985/1002 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    50% kapasite ile acilma karari cikar sanirim...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diger %50 yi evde tutamayız. Bence %100 kapasiteyle açılsın ama çay kahve yarım gelsin, hemen içip kalkalım. Almanya kıskansın, esnaf kazansın sloganda bu.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    Diger %50 yi evde tutamayız. Bence %100 kapasiteyle açılsın ama çay kahve yarım gelsin, hemen içip kalkalım. Almanya kıskansın, esnaf kazansın sloganda bu.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güzel fikir de. Kek nasıl olacak

Kabine toplantısı sona erdi , açıklama bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Hiçbir insanımızın kanı dökülmesin , analar ağlamasın , çocuklar ağlamasın diyenler türlü gayreti samimiyetle gösterdik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : 15 Temmuz’da Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara karşı milletimiz canı pahasına tarihi bir ders vermiştir

Erdoğan : Kılıçdaroğlu dün yine tamamı yalan , tamamı yanlış bir sürü zırvayı sıraladı . Kasetle geçmişte olsa bu zat bunca yıldır CHP’nin genel başkanlık koltuğunu cebren ve hile ile işgal etmiş birisidir

Erdoğan : Dün bakanlarımızın yaptığı bilgilendirmelerden sonra CHP grup toplantısında sergilenen pespayelik söz konusu zatın rezil karekterinin artık iyice bildiğimiz tanıdığımız tezahüründen başka bir şey değildir

Erdoğan : Biz Samanyolu galaksisi diyoruz onların aklı hala samanda , uzay projemiz dünyadaki araştırmacılar tarafından da takdirle karşılanan bu vizyonda adımına uzay masalı diyecek kadar küçüldüler .

Sayfa 985/1002 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •