Diger %50 yi evde tutamayız. Bence %100 kapasiteyle açılsın ama çay kahve yarım gelsin, hemen içip kalkalım. Almanya kıskansın, esnaf kazansın sloganda bu.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diger %50 yi evde tutamayız. Bence %100 kapasiteyle açılsın ama çay kahve yarım gelsin, hemen içip kalkalım. Almanya kıskansın, esnaf kazansın sloganda bu.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kabine toplantısı sona erdi , açıklama bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Hiçbir insanımızın kanı dökülmesin , analar ağlamasın , çocuklar ağlamasın diyenler türlü gayreti samimiyetle gösterdik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : 15 Temmuz’da Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara karşı milletimiz canı pahasına tarihi bir ders vermiştir
Erdoğan : Kılıçdaroğlu dün yine tamamı yalan , tamamı yanlış bir sürü zırvayı sıraladı . Kasetle geçmişte olsa bu zat bunca yıldır CHP’nin genel başkanlık koltuğunu cebren ve hile ile işgal etmiş birisidir
Erdoğan : Dün bakanlarımızın yaptığı bilgilendirmelerden sonra CHP grup toplantısında sergilenen pespayelik söz konusu zatın rezil karekterinin artık iyice bildiğimiz tanıdığımız tezahüründen başka bir şey değildir
Erdoğan : Biz Samanyolu galaksisi diyoruz onların aklı hala samanda , uzay projemiz dünyadaki araştırmacılar tarafından da takdirle karşılanan bu vizyonda adımına uzay masalı diyecek kadar küçüldüler .
Yer İmleri