O kadar da aptal degillerdir herhalde. Borsada bir suru kagit diplerde.. ben de bunu secip aldim. Aliyorum
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar da aptal degillerdir herhalde. Borsada bir suru kagit diplerde.. ben de bunu secip aldim. Aliyorum
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Kimse yok muu.. Bir fikir bir yol gösterici aranıyor..
Son düzenleme : mfy7; 29-08-2018 saat: 12:05.
9 aylıkta 20 milyon kambiyo zararı gelecek.sermaye 43.300.alanlar son sahibi olacak ondan prim yapmakta.
Müfettiş tamamdır arkadaşlar![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Peki okacha son donemde garantinin 2milyon lotu toplamisina ne diyorsun. heralde bunu toplayan ky demezsin
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro 8 tl ye gidiyor belki 10 olacak.elbette ky alamaz 2 milyon hisseyi.kendi mallarını tek kurumdan alıp alım izlenimi yaratıp ellerinde ki malı ky ya bırakacaklar.bunu halka arzından beri defalarca yaptılar.şirketi ara sor.hiçbir hedge mekanızması yok.mahmutun bütün şirketlerine bak döviz sarmalına girmiş.dagi ızmdc koç çelik koç hadde vs vs vs.ciro senelerden beri aynı.karlılık artmış ama o da kur farkına gitmiş.şirket senelerdir yerinde saymakta.her iki tahta da alıcı yok.o kadar malı hangi salak alır.tabiki kendileri.kimse saramayacağı malı almaz hele de dagi tahtalarında.beklenti yok satış yok ortaklık yok ortalık bombok döviz hergün yükseliyor.endeks rekorlar kırarken bu hisseyi almayanlar şimdi neden alıyor.şirket yönetimi tam bir aymazlık içinde.alırken iki kere düşünün.mediamarkt teknosayı almaktan vazgeçti,vakko yabancı ortak bulamadı.de facto beymen halka açılamadı.bu ortamda kim ne yapsın doncuyu.
Garantiden alan patron veya patronun adami degil.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Yer İmleri