Ayrı dünyalardanız çıtak, sen beni anlayamazsın
Ozan erol u getirin bana![]()
Ayrı dünyalardanız çıtak, sen beni anlayamazsın
Ozan erol u getirin bana![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
masanın ağası teb spot satıp, vadelide deli gibi long açıyor...bence pozlar ayarlanıyor, haftaya mş nin roadshow u, ay sonu not artış beklentisini, tump ın nihayet koltuğa oturmasını bahane edip mini ralli gelir dedim...dalga geçti arkadaşlar, çıtak çok üstüme geldi..biraz destek at yahu![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
şimdi konuştum palayla, -abi aşağıda bi gap unutmuşuk gidip onu dolduralım dediler masada, öyle 2-3 gün elekte tuttuk piyasayı, artık vakit tamam dedi.. müsterih ol, temas muhakkak!! .. pardon, ralli muhakkak
geçen hafta perşembeden cumaya geçerken bi boşluk bırakmıştı, bakalım bu perşembeden cumaya boşluk oluşacak mı ? fazla da dillendirmeye gerek yok endeksin durumunu, nazar değer
![]()
geçen haftadan itibaren hisselerde açığa satış yapılabilmeye başlandığı için vadeli long- hisse short yapmanın yolu açıldı, daha evvel mümkün olamıyordu bu işlem.. endeks vadeli açık poz sayısı hafta başından beri 4 günde 67 bin artış gösterdi, aps 642 bine ulaştı yeni bir rekor.. mesela 2 vade önce ağustos vade yakın vade olduktan sonraki 10 gün içinde aps 340 bin dolayındaydı, ekim vadede 430 bin idi
aps artışı normalde bi yöne sert kırılma olacak anlamı taşır.. kırılmanın aşağı yönde olma ihtimalini çok düşük görüyorum, yukarı kırma ihtimaline kıyasla
Trump:
Los Angeles yangınları ülke tarihimizin dolar bazında en kötü felaketi olabilir. Birçok çevrede, sigorta şirketlerinde ortaya çıkacak zararı tazmin edecek miktarda para olup olmadığı endişesi var.
Trump:
Yangın musluklarında su yok. Fedaral Acil Durum Yönetimi Ajansı’nda para yok. Biden yönetiminin bana bıraktığı miras bu...
Yer İmleri