Sayfa 99/312 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 785 - 792 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. takas paylaşımı yokmu arkadaşlar
    ......

2. pasta paylaşımı yokmu arkadaşlar........

3.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Bak benimle uğraşan kötü haw haw (ismin bile cuk oturmuş), buraya yazdiklarimi carpitma, yazilarimi iyi oku, yazilarim tavsiye niteligi tasimaz biiiir, ikincisi burasi forum intemayi 28 senedir alip satan biti olarak burada forumda kendi fikirlerimi paylasirim,burasi forum, ben kendi fikirlerimi yazmakta hurum, kimse alir , almaz, o beni hic enterese etmez, sonucta bana kazancindan komisyon verecek değil, buraya kadar bana laf soyleyen terbiyeden yoksun kişi , yazdigim yazilara her zaman tavsiye niteligi tasimaz ekliyorum, sana giren cikan var mi, bu kadar rahatsiz olduguna gore durust ol da hiç olmazsa kime calistigini da artik açıkla, kac para maas aldigini da, eger bi daha benim yazimi alinti yapıp bana cevap yazarsan, Allah seni de sahibini de nasil niliyorsa oyle yapsin, ayni zamanda foruma da sikayette bulunacagim, yeter artik bu ne yaaa.....
    Lafa bak yaaa 100, 200, 300, 400, 500 mal aldir mis, ulan iftiranin bu kadari olur, yazilarimi adam gibi oku, yw...şk,
    Bizim forum da da pislukbi haw haw dolaşıyor, ben de onu bi yakalarsam çok fena ziplayacam...
    Burası forum ne işe yarar? ??????
    Herkes fikrini yazar, tavsiye niteligi tasimaz,

Eczacı yatırım sayfasında...windowsup nikli arkadaş sana soruyor...ahlak varmı diye....ordada hisse pazarlıyormuşsun...millete hisse aldırıp sen satıyormuşsun...

Doğrumu bu zıp zıp...doğru ise çok ayıp...

Elimde şiş seniarıyorum....ateşin hazır...

Fazla zıplatmayacam seni artık....kurbağa...!!!!!....

Ağzına biber sürecem senin ...ergenler gibi küfür etmek sana yakışıyormu...

Çok ayıp....!!!!!!!

4. O da sizin takımdan,orada yaygara yapıp duruyo ,alayınızı tanıyorum,ona buna takilacaginiza biraz düzgün adam olun,helal para peşinde koşun ,burada insanları kandırmaya çalışmayın,sizi Allaha havale ediyorum,Allah layiginizi versin.Kağıtlara gelince intema ve eczyt bana göre çok ucuz kağıtlar,bu benim fikrim,kimseyi alakadar etmez,kimseye tavsiye değildir...Her kes ne pooohhhhh yerse yesin,siz de....

5. arkadaşlar dünkü pastayı paylaşacak yokmu.........

6. Kötü haw haw , ,,,
    Nooldii intemayaaa,nooldi soyleeeeee...

7. Coşmişůş gibi durayiiii...))))

8. pasta atın bırakın kavgayı dünkü pastayı ve bu gün öglene kadar olan işlemleri paylaşın ....kavgayla olmaz....

Sayfa 99/312 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •