Sayfa 99/985 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 785 - 792 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. mıllet kelımesı kotu bır kelıme degıl ama yanındakı kullanılan sert bır dılle kullanılmıs olan kelımelrın yanında guzel durmamıs benım kastım o sadece . oradan bırı cıkıp sanaa bır sey dese haklı o lur oyuzden ...........?

2. vayy arkadaş 1,14 ten sattık geçici bir süre başka yere kısa süreliğine girek diye

1,20 lerden dir elim tuşta bekliyorum gireyim diye yakalayamadıkyalaaa
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

3. her neyse bırbırımızle atısmayada gerek yok belkı sen benı yanlıs anladın belkı ben senı yanlıs anladım onemlı olan cıkısımız ınsallah hayırlı olurrr..........

Hangi kelime , kimin şahsına yönelik sert bir ifade ?
    Siz başkası adına konuşmayın lütfen.
    Yazımdan alınan bana direk yazar/ yazsın.
    Ben çoluk çocuk değilim.

Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    mıllet kelımesı kotu bır kelıme degıl ama yanındakı kullanılan sert bır dılle kullanılmıs olan kelımelrın yanında guzel durmamıs benım kastım o sadece . oradan bırı cıkıp sanaa bır sey dese haklı o lur oyuzden ...........?
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Nisan ayından beri bu topikte yazıyorum.
    Kimseyle de kavga etmeye niyetim yok.

Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    her neyse bırbırımızle atısmayada gerek yok belkı sen benı yanlıs anladın belkı ben senı yanlıs anladım onemlı olan cıkısımız ınsallah hayırlı olurrr..........
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

6.  Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Siz yazmaya devam edin..Takipdeyiz..Teşekkürler
    Bu marş böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
    Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.

7.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    metromuzda geldı arkadaslarrrrrrrr
    Arkadaşım saka mısın ya metro dediğin 1.44 den 10 bin lot almış 14 bin tl nedir

8.  Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    West usta dedimse bu topigin üstadı Kırımlı dır. Bugüne kadar hiç kimseye yanlışı olmamıştır. Değerli yorumları ve grafik analizleri ile bizleri aydinlatmistir. Neyse bir yanlış anlasilma olmuş deyip konuyu uzatmayalim. Sayın Kırımlı bugün çift nazar boncuğu ve grafik analizi alabilir miyiz?

Sayfa 99/985 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •