Sayfa 990/1001 İlkİlk ... 4908909409809889899909919921000 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,913 - 7,920 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Bence halka arz var şu an 1 günde arz bitmez akın alın geliyor yatırım fonları vs aracılığıyla vatandaş. Ucuz pahalı demeden alıyor.

Tarikat olmuş bazı kagitlarda 2500 kişi oturmuş kağıdı övüyor odalarda akşamları.

Dayak geliyor ama önce arz bitmeli.
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Size katiliyorum global tsunamiyi 1 2 aydir dile getiriyorsunuz . Peki soyle bir soru sorayim . Herkesin borsaya girdigi 4.000 lerin cepte 4.500 5000 lere gideriz dedigi dususde bile maldan cikmayan sonuna kdr mal alan kredili mal alan kitleye neden para kazandirsinlar .

Herkes 3.ceyrek iyi gelecek orda verir cikariz hesabi yaparken girtlak malda iken kelli felli borsacilar yuzbinleri yonlendirip hepberaber borsada iken . Neden simdi degilde kasım sonu veya aralik beklesin .

Burdan sonra kimse gelmez . Gelende dususlerde girer zaten . Bence tm zamani ve ortami .

2. Kkm cileri bekliyorsa cok bekler kkm den gelen orta yas zaten 3 aylikci idi gelen gelmistir . Kkm cilerin cogu yaslı moruklar . Ve sirketler . Oyuzden bosuna beklemesine gerek yok .

Kkm ciler icin 6 ay %30 bono versin gider orda takilir onlar . Borsaya gelmezler gelen gelmistir zaten . %300 gitti 1 yilda biryerden giren girmistir

3. Ben kazanan arkadaşlarıma bir öneride bulunmak istiyorum. Malum hayat pahalılığı var. Etrafımızda ki bazı hanımlar öğrenciler bu zorlukla baş etmek zorunda. Şayet ellerinden tutan biz olmazsak bu siyasete alet olur. Sizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konuda duyarlı olup etrafına yardım eden arkadaşlara da en içten şükranlarımı sunuyorum. Güzel günler görmek ümidiyle

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence halka arz var şu an 1 günde arz bitmez akın alın geliyor yatırım fonları vs aracılığıyla vatandaş. Ucuz pahalı demeden alıyor.

Tarikat olmuş bazı kagitlarda 2500 kişi oturmuş kağıdı övüyor odalarda akşamları.

Dayak geliyor ama önce arz bitmeli.
    Valla hocam sosyal.medyada herkes deli gibi malda . Kimseye olumsuz birsey soyleme firsati vermiyorlar oglende yazdim 2 senede %500 giden bist 100 de hala enflasyon rallisi bekliyorlar . Ve kesin 4.000 cepte ustunu dusunuyorlar .

Ben bukdr kararli odakli malda olan bir guruh ilk kez goruyorum . Herkes sonuna kdr malda .

Adamda yuzbin takipci var acikca 8 kasima kdr maldaym kredili full ozaman cikarim diyor .

Yabanci olsa bunlari tokatlarda suankiler acemi garip bir durum var ortada .

Tek gercek borsada hatri sayilir parasi olanlarin %90 i full malda suan . Ben bunu goruyorum

yatırımcının alternatifi ne onu da yazın madem.

faiz mi

euro mu dolar mı

bu enflasyonda

6. Gercek bir global tsunami.olursa sahsen beklentim 1900 - 1700 civari beklerim . 2.5 senedir degmesi gereken yeri unuttu normalde 15 ayda bir ugrardi en gec .

7. Ayı gibi ayu helal olsun sana. Nasip tabi nasipte yoksa hiç bir şey olmuyor.
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Gercek bir global tsunami.olursa sahsen beklentim 1900 - 1700 civari beklerim . 2.5 senedir degmesi gereken yeri unuttu normalde 15 ayda bir ugrardi en gec .

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yatırımcının alternatifi ne onu da yazın madem.

faiz mi

euro mu dolar mı

bu enflasyonda
    Alternatif olacak yok diye gidene atlamak diye bir kaidemi var hocam . Gecen sene 100 bin dolar istenen daire bu sene 250 bin dolar . Ne yapalim alternatif yok diye gidip atlayalimmi ??

Asgari ucret 8000 tl.uzeri olursa dolar kac olur . Alın size alternatif yatirim . Istedigi kdr bassın ne olacak asgari ucret 500 dolar olacak haberimizmi yok .

50 dolara calisan milyonlarca gocmen doldurup.al sana 500 dolarmi diyecek .

Son 6 ayda secim hatrina zorluyorlar basıyorlar doları . Yoksa senden benden daha cok istiyor 30 40 50 olmasini . Ihracat durmus . Avrupa resesyona gidiyor tasarruf artiyor . Bizde asgari ucret boyle olursa kime ne mal saticaz ??

Alın size yatirim .

Sayfa 990/1001 İlkİlk ... 4908909409809889899909919921000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •