Sayfa 996/1005 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Viop LI

1. BBHT'de büyük solar panel üreticilerinden Elin Enerji yöneticisi konuştu, yurt dışında fiyatlar düşmüş ama iç piyasada üreticilerde stok biriktiği için çok inmemiş 6 ay sonra inecekmiş. Şu an yerlilik %75 seviyesindeymiş ama malzeme üretenler çoğaldığı için ileride %55'e inebilir dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    viop: 5140
    xu30: 4895
    xu100: 4445
    dolar: 19,92
    euro: 21,39

3 gün sonra cb seçiminin 2. turu var. xu030 destekte tutunmaya çalışıyor. büyük ihtimalle seçimin sonucu satın alınmış gibi gözüküyor.

herkese bol kazançlar.
    spotta yükünü alan gitti.

x30'u 40 günde tam 2 bin puan develediler. tertemiz %40 yapar. palanın içine memmet reis kaçmış gibi.

dolar bazlıda kazanç yok gibi ama kredi vs kullananlar muazzam para yaptı. korkunç bir para.

neyse giden gitti. şimdi SASA HEKTS gibi hikayesine sıfırdan başlayan kağıtlar bulmak lazım.

ben bir tane bulduğumu düşünüyorum. ileride fikrim değişmezse yazarım.

yeni sayfayı da bugün yarın açarsınız. ellerinizden öper.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    spotta yükünü alan gitti.

x30'u 40 günde tam 2 bin puan develediler. tertemiz %40 yapar. palanın içine memmet reis kaçmış gibi.

dolar bazlıda kazanç yok gibi ama kredi vs kullananlar muazzam para yaptı. korkunç bir para.

neyse giden gitti. şimdi SASA HEKTS gibi hikayesine sıfırdan başlayan kağıtlar bulmak lazım.

ben bir tane bulduğumu düşünüyorum. ileride fikrim değişmezse yazarım.
    bende 1 tane enerji tahtasını takip ediyorum kışlık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ömer Rıfat Gencal
    @omgencal
    ·
    4s
    Arbitraj yapmak istermisiniz?

Spot : 26.0975'ten 100K $ satın

TL'nizin %10'nunu VİOP'a teminat gönderip %15'ten nemalanın ve Ağustos vadeli100 kontratı 27.13'ten alın

Paranızın kalanını %40'la 31 Ağustosa bağlayın

Havadan 36.845 ₺ kazanın

Not: Dolar bazında %9.01 net

bu kadar basit diyor uzmanlar ondan sonra ülkede reform olacak diye bekliyoruz.
    Margin call olursa napacakmışız

SPOT da tam da dünün benzeri bir görüntü var, BofA ve Piyasa karşılıklı dalya yapmış! bakalım kapanış da dün ki gibi mi olacak! yoksa papaz her gün pilav yemez gerçek mi olacak

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu sıralar İstanbul havalimanı işletmecisi karda olmalı.

Geçmiş yıllar ve bu yıla ait ilk beş aylık bütün havaalanları istatistikleri (Uçak sayısı, yolcu sayısı, yurtdışı, yurt içi, kargo, yük);
    https://www.dhmi.gov.tr/Sayfalar/Istatistikler.aspx

7.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Geçmiş yıllar ve bu yıla ait ilk beş aylık bütün havaalanları istatistikleri (Uçak sayısı, yolcu sayısı, yurtdışı, yurt içi, kargo, yük);
    https://www.dhmi.gov.tr/Sayfalar/Istatistikler.aspx
    Elinde hise olunca daha yakın takip ediliyor ama o zaman hisse artmıyor, takibi bırakınca hisse artıyor. Genel müdür değişince almak lazımdı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Bu aktifteki gayrimenkul muhabbeti emlak konutu etkilemez mi?

Sayfa 996/1005 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •