Sayfa 997/1004 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,969 - 7,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    iyi de dolar çıkmasa normal faiz oranı neyse onu verecekler peki çıkarsa diyeceksiniz bende diyorum ki adamlar şimdilik çıkmasından ziyade millet dolarlarını hele bir bozdursun biz sonrasına bakarızı düşünüyorlar.
    enflasyonun kimi kuruluşlarca %100 Ün üzerinde ölçüldüğü ülkede hangi rezervle dövizi tutacaksınız..?

2.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Yani kur artarsa aslında sıfır faiz veriyor paranı artmış kurdan ödemiş oluyor doğru mu anladım
    okuduğumdan anladığım bu..
    burganın opsiyonlu mevduatının vergiden muaf versiyonu...
    sebepten anladığım
    dertleri zkdan kurtulmak..
    fiziki talebi kesmek..

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    iyi de dolar çıkmasa normal faiz oranı neyse onu verecekler peki çıkarsa diyeceksiniz bende diyorum ki adamlar şimdilik çıkmasından ziyade millet dolarlarını hele bir bozdursun biz sonrasına bakarızı düşünüyorlar.
    Ondan diyoruz ya, 6 ay sonra buraya gelip aglama diye.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    dolar cikmazsa yani duserse faizden gelen para ile daha fazla dolar alabileceksiniz, bu da dolarin asagi yonlu oldugu sistemde sizi tl mevduatta tutar

bu sistemin amaci, vatandasin parasini korumak icin dolar almasinin onune yani talebin onune gecmek

5.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Yani kur artarsa aslında sıfır faiz veriyor paranı artmış kurdan ödemiş oluyor doğru mu anladım

O zamanbu işin avantajı nerde ?

Paranı, süreli emanete vermiş gibi oluyorsun.. Faizinden de oluyorsun..

6. Hayır 14+26 alıyorsun ..
     Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    kimileri buna faiz diyor.
    olmadı.... faiz demiyoruz..
    birikimin değer kaybının önlenmesi..
    faiz değerin üstüne kullanım hakkı/ ek değer

8. döviz düşmeyecekse zaten elindeki dövizle devletin verdiği getiri devamlı elinin altında..

Sayfa 997/1004 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •