Bir önceki topiki ( Viop LXVI ) Sn. güneysu başlatmıştı...
Bu topiki ( Viop LXVII ) sn.çıtak başlattı..
Bir sonraki topik ( Viop LXVIII ) ise 8/10/2025 'te daha bu topik 1000 sayfaya ulaşmadan Sn. seçbul tarafından başlatılmış...
Bir önceki topiki ( Viop LXVI ) Sn. güneysu başlatmıştı...
Bu topiki ( Viop LXVII ) sn.çıtak başlattı..
Bir sonraki topik ( Viop LXVIII ) ise 8/10/2025 'te daha bu topik 1000 sayfaya ulaşmadan Sn. seçbul tarafından başlatılmış...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
göz altına alınan koç spor çalışanı ifadeden sonra serbest kalmış bu ince kutlama yeşillenme bu yüzden.
birde teb ve hcbc bıyıklı vıop pozisyon kapamaları olabilir akşama bakarız
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
vakti bol galiba,..günün ortası şimdi, en azından seans kapatılsaydı, bizde karavana yazıyoruz buraya,...ben şimdi bu yazdıklarımı herhalde taşımam oraya,..unutulur gider burada
genelde kendime yazarım,...sonra yazdıklarıma dönüp bakarım,...ne yazmışım ne olmuş,...
karavanalar tutmuş mu, hahahhahahhaaa
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
neyse bu bölümün sonu o halde,...ben de kapatayım bari
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
İmamoğlu 'katılmayacağım' dedi, zorla getirildi
İmamoğlu davasında mahkeme kararından döndü, avukatı Mehmet Pehlivan duruşmaya katılamayacak. Silivri'de duruşma öncesi gerginlik yaşandı. İmamoğlu'nun duruşmaya katılmama resti çekmesinin ardından duruşma salonu değişti. Davaya İmamoğlu ve avukatları katılmama kararı aldı. Duruşma hakimi ise İmamoğlu'nun zorla getirilmesi talimatını verdi. Ardından İmamoğlu duruşma salonuna getirildi.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Kapatırken sonu da yazılsında başlarken ne imiş, kapatırken ne olmuş ona da bakalım...![]()
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Yer İmleri