Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
yav abi ölene kadar neler çektirdi toprağına ağır gelmesin de bir bilsen rahmetli
eşimden ayrı 4 yıl gurbetlerde montajcı olarak çalıştım..
çocuğumun sezeryan parasını bagfaşın verdiği temmettü ile yaptık çok şükür
çocuğum ben eve gelince korkuyordu kim bu adam deye
dediğiniz gibi herşey Rabbimin mukadderatı
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Bist 100 grafikli yada grafiksiz bir yorum rica edebilirmiyim. Sert düşecek söylentisi var dogrumu hocalarım
Aslında bu grafik size daha iyi cevap verebilir. xu30 düşüyorken xu100 düşemiyor.? ??
sizce neden olabilir.
Açık satışın orada etkin olması tabi büyük etken ama neden?
Bu arada Lübnan da büyük bir patlama olmuş. Kaos kan gözyaşı .. Senaryo hazırlanıyor gene. Zırhları kuşanıp u100 den inip u100 den etkilenmeyen atlara binmek gerek.
bilanço dönemi ... Sanki çok satış yapıldı da.. millet evinde oturdu . Hani twiter da .. bir martı kanadını uzatıyor "millet aç..aç" diye baariyo ya. İstanbul un en mutena semti olmasada belli başlı 3 bölgede yerleşik düzenim var. Kiminle kouşsam ya işten çıkarılmış, ya da çıkarılma korkusu yaşıyor. Evlerde tesisat işi yapan elemana soruyorum. "Abi mecburi işler dışında patlayan boru, değişen musluk yani acil hizmetler dışında banyo mutfak tamiri tadilat işi yok diyor." Sokağa bakıyorum alışveriş poşetleri sadece zaruri ihtiyaçlar. Ekmek sigara alkolhayat çok güzel ekonomi çok iyi. başaracağız. Geçen seneki otomobil satışları ile bu seneki otomobil satışlarını kıyaslama. Ticari araç pazarını kıyasla. birçok sektör kapalı.
Ya yatalım be abi.(tabi birlikte değil)
Şimdi Medwig abi gelir başlığı basar siyaset yapmayın genşşler diye fırça atar.
Yer İmleri