Sayfa 999/1006 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Whig Yazıyı Oku
    Çok değil, inanılmaz bir oran ben bunun 8 de 1i kadar komisyon ödüyorum. 1.235ten 100 kontrat işlem yapsanız 1.037,40 TL komisyon ödeyeceksiniz, ben ise 129,68 TL ödüyorum. Başka bir degisle ben bir kademede 25 puan kazandığımda komisyon maliyetini çıkarırken siz 200 puan kazandığınızda çıkarıyorsunuz.
    valla bilmiyorum garanti yatırım ile çalışıyorum 15 senedir ama hiç viop işlem yapmadım hep hisse alıp satarım hacmim yüksek hissede onbinde bir komisyona anlaştım viop hesabı açmıştım ama bilmediğimden işlem hiç yapmadım yardımcı olsanız yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum karışık geliyor bana..

2. tcell bilancoda fena gelmemiş 1.7 milyar kar bu dönemde karını korumakta önemli.

ama o kasada 10 milyar tl varya işte o yok aslında bir sonraki bilanço döneminde olmıcak...

devletin eline geçmiş onu orda bırakmaz...

3. DW Türkçe
    @dw_turkce
    ·
    33d
    İsrail ile BAE, ABD aracılığıyla diplomatik ilişkileri yeniden başlatmak için anlaştı

Benzer anlaşmaların diğer bölge ülkeleriyle de yapılması hedefleniyor. BAE, İsrail'i tanıyan ilk Körfez ülkesi olacak.

Yeni dünya düzeninde siyasette değişicek kalıplaşmış türbün siyaseti bitmeli.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Biliyorum.
    Yanlış anlaşılmasın konu.
    Sabancı kar ederken, başka bir sabancı şirketinin zararından rahatsız olmazlar mı diye sordum. Yoksa tabi ki bağları yok.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ali sabanci esas holdingi kurarak Sabancilardan ayrıldı.

Sahol niye rahatsız olsunki.

Bovespa ile makas yine çok açılmaya başladı bu kadar şımarıklık yeter 100 bine kadar bizimde düzeltme yapmamız lazım artık...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tcell bilancoda fena gelmemiş 1.7 milyar kar bu dönemde karını korumakta önemli.
    Bekleniyordu. Ama fiyatlamayı negatif yaptı son dönemde. Yukardan çok mal verdi insanlara

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    valla bilmiyorum garanti yatırım ile çalışıyorum 15 senedir ama hiç viop işlem yapmadım hep hisse alıp satarım hacmim yüksek hissede onbinde bir komisyona anlaşdım viop hesabı açmışdım ama bilmediğimden işlem hiç yapmadım yardımcı olsanız yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum karışık geliyor bana..
    Yüksek hacime onbinde 1 komisyonla işlem yaptırmayacak kurum yoktur diyeyim ben size. Mutlaka müşteri temsilcisinizle görüşün. Bu oranla işlem yapmayın zaten. Sadece bankayı zengin edersiniz. Ben viopa ilk heves ettiğim zamanlar günde 1 kontrat alıp satardım o zaman bile komisyonum onbinde 2nin altındaydı.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Moralim bozuk ya
    yarın kol kescem
    Sıkma canını Bozkurt um giden para senin çüküne kurban olsun

Ben %130 karı bırak anaparanında, %80 kaybettim ve şimdi MC olmasaydı anaparayı kurtarmıştım anasını avradını bu borsanın ve bu duruma düşürenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah

Sağlık olsun takma kafana

Sayfa 999/1006 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •