Sayfa 999/1011 İlkİlk ... 499899949989997998999100010011009 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    5.571.75 den 7 parti jetonumu ekledim ortalamam 5.587.30 a düşmüştür
    an itibariyle aktif 5.587 vurdu )))) vob
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Zalim big kaldırdı yine 5.592

Birileri varki her zaman dipte alıp her zaman tepede satacak adam buluyor diye bir mantık yok .Mantık arıyorsanız ben nerdeyim diye bakın .Çünkü imkb de gördüğünüz her tahta büyüklüğü ne oranda olursa olsun temelden teknikten ziyade insan psikoljisi üzerine kurulmüştur .siz bittiğiniz yerde o şahlanır.çünkü şahlanması için onu etkilemiyecek kadar malı depoya indirmiş spek ondan sonra hareket edecektir .açıktaki malı senden ,benden ,hepinizden iyi biliyor .Çünkü o tahta onun ,sen bir mal aldığında yatırım yaptığını zannedersin ama aslında adamın cebine elini uzatıyorsun demektir.
    yıllar önce kentuf yazmış. fena bir özet değil.
    audentes Fortuna iuvat

4. Böyle yaşanmış tecrübeleri alıp küçük notlar şeklinde ekranın en üst köşesine yazıları asmak lazım.
    Benim bulduğum ve patenti bana ait olan bu yazıda ileriki yıllarda fakir borsacılara ışık tutucaktır die düşünüyorum.
    Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir
    Hamdım Piştim Yandım

5. Seneye de seçim varmış. Bu nedenle vatandaş sakin olsun hemen ortalık karışmaz diyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başganım bankalardan alıp döviz bürolarına satsak kar edebilirmiyiz yoksa makasın biraz daha açılması mı gerekiyor
    Cuma oldu bu fırsat 19,70 den alıp 20 ye verebiliyordunuz. Pazartesi ve dün olmadı ama bugün de ICBC böyle bir arbitraj fırsatı yarattı..

7. aktif 5.606 iyi kaldırdı ama zalim oyuncuları getirmeyin buraya

8. Şu an dolarda en düşük satış bankalardan HSBC 20,11 ile benim gördüğüm. Nadir döviz 20,53e alırım demiş. Ha ben kaynağını buldum 19.40 dan alıyorum orası ayrı ((:

Sayfa 999/1011 İlkİlk ... 499899949989997998999100010011009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •