Türkiye CDS leri 300 altýna gerilemeye baþladý 297 lerdeyiz þu an Bu olumlu Piyaslarýn önünün açýlmasý için daha çok yol ve alýnacak karar var
Türkiye CDS leri 300 altýna gerilemeye baþladý 297 lerdeyiz þu an Bu olumlu Piyaslarýn önünün açýlmasý için daha çok yol ve alýnacak karar var
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Ohal kalkar ve ekonomi ile ilgili beklenen adýmlar atýlýrsa daha iyi yol alabiliriz
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
BackqRound hocadan alýntýdýr.......
BEKLENTÝMÝZ YÖNÜNDE HAREKET EDEN HÝSSENÝN HAFTALIK BAZDAN YAPTIÐIMIZ ÇALIÞMADA AÞAÐIDA BELÝRLEDÝÐÝMÝZ 1.37 SEVÝYESÝNE ULAÞARAK BURADA DÜÞÜÞÜNE SON VERMÝÞ OLDUÐUNU KISA SÜRE ÖNCE BELÝRTMÝÞTÝK..BU HEDEF SONRASI YUKARI YÖNDE BAÞLAYAN HAREKETTE PARÝTE 29.06.2018 TARÝHÝ ÝLE BUGÜN 1.73 SEVÝYESÝNE ULAÞMIÞ GÖRÜNÜYOR.OLASI YUKARI HAREKETÝN DEVAMI ADINA 1.91 OLAN KRÝTÝK DÝRENÇ SEVÝYESÝNÝN GEÇÝLMESÝ GEREKÝR.BU DÝRENCÝN GEÇÝLECEK OLMASI YÜKSELÝÞÝN DEVAMI ADINA ÖNEM ARZETMEKTE.OLUMSUZ BÝR DURUMDA SÝGORTAMIZ OLMASI AÇISINDAN 1.37 DESTEK SEVÝYESÝ ALTI KAPANIÞ STOP LOSS OLARAK DEÐERLENDÝRÝLEBÝLÝR.
SON DURUM ÝLE KADEME ANALÝZÝ...
![]()
kapanýþ öncesi dgklb rica ediyorum.
Yer Ýmleri