tiwiterda okan aybar var
@okanaybar
öngörüleri genelde çýkýyor
Ak petrol fonu 0,071 ortalama ile beklemece, kýsa vadede 0,11 orta vadede 0,15 leri görürse satýþ veririm. Toplantýnýn ertelenmesi söz konusu ama petrol savasinin galibi yok gibi. Pazartesi fon fiyatý 0,09 larda olacaktýr sonrasý dolar ve petrolun yönüne göre deðiþir düþüþ görürse ortalamama deðdiði yerlerde fuller uzun vadeli beklentiye dönerim. Zaten borsada yamuldum beceremiyorum oynamayý yüzde 15 zarardayim
petrol fiyatlarý yüzünden,
savaþ çýkaran, insan öldüren ülkelerin baþkanlarý devrede
amerikada, milyon dolar ver makine al
arazi al
topraðý del
adam çalýþtýr
petrol 50 dolara geliyor
þimdi burdaki adam yarý fiyatýna
elini kirletmeden gidiyo bangaya alýyon
ne zamana kadar alýrsýn bedava fiyata
adamlar bildiðin katil
aralarýnda kavga çýksada
sonuç bence kaçýnýlmaz
Hocam ben þahsen borsada oynayýp kazanmayý mümkün ve sürdürülebilir görmüyorum, makinalarýn karþýsýnda þansýnýz yok.. gene þahsi görüþüm borsa ve diðer piyasalarda kazanmanýn yolu temel analiz, deðer yatýrýmcýlýðý, orta ve uzun vadeli yatýrým olarak görüyorum. tsk.., syg.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Haklýsýnýz, bu donanýmlara sahip deðilim piyasa yönünde giden kaðýtlara yatýrým yapayým dedim o bile toparlamaya yetmiyor teknik donanýmda olmayýnca hep içeri giriyorum. Þimdi googyear a koydum parayý yok yine eksi. Bu tarz orta uzun vadeli yatýrým araçlardan daha saðlýklý sonuçlar alýyorum, 5 senelik bes yatýrýmý altýn fonu ne güzel getirisi, petrol için güzel rakamlardan giriþ yaptým, gümüþ için de düþüncem var ama dolar yükseldi biraz gevserse 3 liralardan kademeli almak istiyorum uzun vadede mutlaka getirisi olacaktýr. Çok ufak bir american airlines hissesi almayý düþünüyorum 1000 dolarlýk 5 dolarýn altýna gelirse ki çok gevþedi gelmesi zor deðil, 2 sene bakmam ne olduðuna getirisi olur düþüncem. Borsadaki zararimi kurtarabilsem çok rahatlardim ama zor görünen artýk hayýrlýsý olsun
aes de þubat ayýnda,yatýrýmcý sayýsý 1700 iken
su anda 8100 kiþiye ulaþmýþ
bakalým ky kazanacak mý...
umarým v çýkýþý olur da
dökülmeden bir kaç kuruþ kazanýr...
tersi olursa...
o zati hep oluyor
uzun vadeci oluruz
Abi anlaþma olmuþ...
19 milyon civarý kesinti onaylandý. ..
Bu hafta bizim olsun...
GT-I9060I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri