Teþekkürler iki gözüm...burasý uðrak yerim arada bakarýmiyi olacaktýr zaten temelini beðenmiyorum dersem ayýp olur.hayýrlýsý, gözlemlemeye devam etmekte yarar görüyorum.
Teþekkürler iki gözüm...burasý uðrak yerim arada bakarýmiyi olacaktýr zaten temelini beðenmiyorum dersem ayýp olur.hayýrlýsý, gözlemlemeye devam etmekte yarar görüyorum.
effect abiiikalem oynat abi ne görüyorsun gördüklerini anlat...
fýrtýna öncesi sessizlik gibi
ZUZU dan çýkanlar gelecekse yukarý sert yoksa sert aþaðý iki yönede gidiþi var gibi
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR ...
Suzuda TRADE var onun bitmesi gerekiyor galiba
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
44 tane DERÝMOD konfeksiyon 1 MAVÝ ediyor þu an için. Ciroya oranlarsak 7 tane DERÝMOD konfeksiyon bir MAVÝ etmesi lazým. 20 de biri dahi olsa 26 TL fiyat yapmasý lazým DERÝM'in. Hakký ise birleþmiþ DERÝMOD'da 5 te biri minimum. Hadi 7de biri olsun. O bile 75 TL civarý demek. Þirket sahipleri bir parça dürüst veya zeki olsa bu fark hýzla kapanýr. Ya dürüst deðiller , ya da zeki. Benim mantýðým elvermiyor, MAVÝ ile DERÝMOD arassýndaki marjýn bu kadar açýlmýþ olmasýna. Daha doðrusu DERÝMOD'un deðerinin çok gerisinde fiyatlanmýþ olmasýna.
Önemli soru þu. Bunun cevabýný bulmak lazým.
DERÝMOD borsaya açýk olmasaydý ve bugün halka arz etmeye çalýþsaydý kaç liradan halka arz edilirdi?
Tekrar ediyorum. Ya þirket sahipleri zeki deðil veya namussuz. Ya da piyasa çok salak.
desa hareketlenmis...
umarim derimoda da bu hareket getirir..![]()
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
acemsah hocam
grafik hala güzelmi.Alalýmmý.
Yer Ýmleri