Artan

31,68 10 18:10
38,72 10 18:10
35,44 9.99 18:10
176,10 9.99 18:10
27,52 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

75,30 -9.98 18:10
53,90 -9.94 18:10
8,80 -9.93 18:10
5,41 -9.83 18:10
3,25 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.806.126.770,25 18:10
14.996.244.864,75 18:10
11.669.112.862,44 18:10
10.264.484.312,41 18:10
7.805.072.356,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6093 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DERIM - Derimod

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    Sayın Acemşah son zamanlarda gördüğüm en determinist insansınız ve bu görüntünüzü pekiştiren bir dışavurumunuz var besbelli.alkışlıyorum sizi.
    sayin kardesim determinizm nedir pek bilmem
    ama Kaos teorimine yakin bazi seylerle ilgili olabilecegini degerlendiriyorum..

Temel analiz kitapcigim ismide Kaos tur...
    piyasada bulunan temel analiz kitaplarinda borsacilar sadece anilarini anlatmislar bu eksiklik uzere bloggerde temel analiz kitapcigi da yazdik oyle pek bilanco rakamlarini yorumlayan degil
    basit sade net ..ilk baslayanlar icin borsa nedir ne degildiri anlatir tanimlamalar yer verilmistir. ikinci bolumde ise sizin belirttiginiz determinizme yakin olarak kaosu azicik ilkokul duzeyinde ogretimi olan insanlarin duzeyinde frakdallari spiralleri baslangic durumuna bagliligi momentumu ve Entropinin borsa nasil uyarlanabilecegini anlattik.
    Sansi ve ihtimaller hesaplarini da isledik ... biz Entropi kuramina gore hisselerimizi seceriz ...

3 yil once bu kitapcigi forumda da paylasmistim.. Lakin kimse begenmemisti ancak kaos kazandirmaya devam ediyor.
    kitapcigin ikincinci devami olacak olan Zhenon u yazmak istiyorum ama bugunlerde pek enejim yok
    zaten yazsamda Zhenon nun pek deger bulacagini sanmiyorum.

neyse determizmi iyi bir sey olarak algiliyorum tesekkur ederiz..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    sayin kardesim determinizm nedir pek bilmem
    ama Kaos teorimine yakin bazi seylerle ilgili olabilecegini degerlendiriyorum..

Temel analiz kitapcigim ismide Kaos tur...
    piyasada bulunan temel analiz kitaplarinda borsacilar sadece anilarini anlatmislar bu eksiklik uzere bloggerde temel analiz kitapcigi da yazdik oyle pek bilanco rakamlarini yorumlayan degil
    basit sade net ..ilk baslayanlar icin borsa nedir ne degildiri anlatir tanimlamalar yer verilmistir. ikinci bolumde ise sizin belirttiginiz determinizme yakin olarak kaosu azicik ilkokul duzeyinde ogretimi olan insanlarin duzeyinde frakdallari spiralleri baslangic durumuna bagliligi momentumu ve Entropinin borsa nasil uyarlanabilecegini anlattik.
    Sansi ve ihtimaller hesaplarini da isledik ... biz Entropi kuramina gore hisselerimizi seceriz ...

3 yil once bu kitapcigi forumda da paylasmistim.. Lakin kimse begenmemisti ancak kaos kazandirmaya devam ediyor.
    kitapcigin ikincinci devami olacak olan Zhenon u yazmak istiyorum ama bugunlerde pek enejim yok
    zaten yazsamda Zhenon nun pek deger bulacagini sanmiyorum.

neyse determizmi iyi bir sey olarak algiliyorum tesekkur ederiz..!
    Üstadım bloga yazmaya devam ediyor musunuz?

Adresini paylaşmanız mümkün mü?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •