Dengesiz dolu ortalýk aga. Bazýlarýný doðunca 3 kere havaya atýp 2 kere tutmuþlar.
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dengesiz dolu ortalýk aga. Bazýlarýný doðunca 3 kere havaya atýp 2 kere tutmuþlar.
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
3 ay ne çabuk geçti beyler dinlenmeden geri geldi beyfendi
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýðý hisseler gidiyor gitmesine de , 15ten satan 17 den alýr, satan 20 den alýr gibi yazýlar hoþ deðil. Alým satým yapan yapsýn kafasýna göre. Öyle satan üstten alýr dediðinde yönlendirme oluyor. Kendisini takip edenleri etkiliyor.
Bir de kahramanbey var... Aldýðýnda yazýyor, sattýðýnda yazýyor, rakam veriyor yazýyor.. Ben alýyorum satýyorum hiç yazýyor muyum? Benim gibi kaç kiþi var belki alýp satan ? Yazan var mý?
Oyunu kurallarýna göre oynamak lazým. Bir de forum kurallarýna göre de yazmak gerek. Þikayet te ettim bir ara ama ders alýnmamýþ. Burayý takip eden bir çok kiþi þikayetçi bu anlatým dilinden eminim. Sadece sineye çekiyorlar. Çocuk deðiliz þikayette bulunacak tamam da ! Böyle de olmuyor ki !
Son 2 mesaja cok güldüm be sagolun arkadaslar 😬 Sayin zafer demekki kahraman beye güvenip mallanmamak lazim biz mesajlarini okuyana kadar hisse degistiriyor helal olsun adama
BU KISIYII COZEMEDIM VALLA BENDE HEM GÜLÜYORUM HEMDE KIZIYORUM.NEDEN DERSENIZ ZATENN HISSE ÇOK SIÐ KADEMELERI DE ÇOK GÜZEL GÖRÜYOR.. 3 AY YOKUM DIYOR 3 GÜN GECMIYOR DEMEKKI BIR BILDIGI VAR SÜREKLI ALIP SATIYOR KAÐIDI IYI TAHMIN NEDIP YONLENDIRIYOR
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdýðýn þeylerin aynýsý vede daha yükzek dozda olanlarý asuzuda yaptý vede ben kaç defa dile getirdim bu uslüp doðru deðil diye ayrýca hisse gider gelir bu önemli deðil eðer hisse hakkýnda temel olarak bildiklerin varsa yazar kenara çekilirsin at yarýþý gibi her daim her dakka yazýp yazýp yok burdan alamzssýn yok þurdan alamazssýn eee ne oldu aldým peki yüksekten atlayan ne oldu mantýk basit inanmasaydý dolandýrýcý adamda allayýp pullayýp malý 10 katýna satýyor adam þikayetçi olduðunda hakim demiyorki inanmasaydýn neyse bakalým daha kaç yeri yakacak ve bu kiþinin ekip olarak operasyon yapmayacaðýnýn garantiside yok
ytd deli saçmasýdýr
Maliyette dusuremiyoruz her yer ekside cok beklermiyiz 14.90 la yoksa.satmali mi ?
nankörlük parayla deðil. acemþah ýn yazdýðý hisselere büyük aðalar geliyor hisseler 2 ye 3 e katlýyor. ama her ne hikmetse hep eleþtiri saldýrý. geçin bu iþleri. adam borsanýn þahý iþte kabul edin. kendisini takip edipte para kaybeden aptaldýrbir de temelreisim var o da ayný ben hem þahý hem de reisi takip ederim çok iyi kazandým saolsunlar. ama ikisine de hep eleþtiri hep saldýrý. çekemeyenler nankörler varsa utansýnlar.
YTD.
Yer Ýmleri