düþürdükçe ÞÝMDÝLÝK azar azar atmaya baþladýk heybeye, esas daha aþaðýlara gelirse diðerlerinden nerdeyse full çýkýp nakit yaptýk, bekliyoruz kenarda![]()
düþürdükçe ÞÝMDÝLÝK azar azar atmaya baþladýk heybeye, esas daha aþaðýlara gelirse diðerlerinden nerdeyse full çýkýp nakit yaptýk, bekliyoruz kenarda![]()
hacimsiz düþürmesi birþeyleri anlatýyor ama bakalým pandora kutusundan daha aþaðýlar çýkacak mý (gelirse tekrar fulleri heybeyi)
geçen yaptýðý hareketlerin kopyasý gibi, yukarýlara çekti veren çýkmayýnca 12 altýna atýp sonra sert þekilde nerdeyse 16 ya zýpladý. buralardan benzer hareketi yaparsa oranlanýrsa 17-20 hareketi arefesi gibi de duruyor, aþaðýda bekliyorum ayný hareketse çok aþaðýlar olmamakla beraber 12.70-12.80 lere kadar sarkýtabilir. oralara kadar sarkarsa kademeli olarak fulleriz artýk, sonrasý ACEMÞAH üstadýn belirttiði yerler ve ötesi. BENCE...
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.![]()
Acemþah 15 ten satan 17den alýr dediðinde buraya eleþtirimi belirtmiþtim. Goygoycularý saldýrmýþtý. Teknik olarak geri gelmeliydi ve geldi. Hala nereye kadar gelir kesin belli deðil. Spek mal çýkmadýysa eðer (Acemþah'ýn takipçilerinden bir kýsmý yukarýdan çýktý muhtemelen, aþaðýlardan yerine koymaya çalýþýyor ) bir süre daha aþaðýlara hacimsiz süzülebilir. Veya buralarda yataya baðlayabilir. Tekniði çizen paradýr. Para varsa teknik iþlemez.
Eleþtiri evet güzel birþey. ama anlayabilene iþte kardeþim. hiçbir teknik bilgi sunmaksýzýn, þirket bünyesinde olan somut bir bilgi paylaþmaksýzýn yok þurdan satan þurdan alýr, burdan satan burdan alýr, yok 17 böyledir dersen, bir sürü insanýn vebalini öbür dünyada nasýl ödersin.
Fatih bey ýsrarla diyorum acemþah ile özelden mesajlaþtým ýsrarlada söyledim. Kaðýt için vebal alamam dedi zorla al demedi yani kardeþ. Lütfen eleþtiriler de yapýcý olalým.
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Nerde çokluk,ordan kaç,,,,,forum eskiden haftada bir yazýlýrdý,sanki kaçan kaçtý bile
Yer Ýmleri